Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cloud9, Yeni Overwatch Takımını Duyurdu

 
      Amerika'nın ünlü espor şirketlerinden Cloud9, yeni Overwatch takımı London Spitfire'ı duyurdu. 
 
     İsim arayışına Ağustos ayında başlayan Cloud9, Londra'da franchise'ı olan Overwatch takımının adını, İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin eski savaş uçaklarını temsil eden London Spitfire olarak duyurdu. Overwatch hikayesinde bir zamanlar İngiltere Hava Kuvvetleri'nde pilotluk yapmış olan Lena Oxton (Tracer) karakteri ile London Spitfire renkleri özdeşleştirildi. London Spitfire, Overwatch League'de mücadele edecek.
 
 
 
     Konuyla ilgili dikkat çekici açıklamayı ise Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan yaptı. Sadiq Khan, "Londra, Dünya'yı yaratıcılığa ve en ileri teknolojiye yönlendirirken kentin oyun ve espor endüstrisi bu başarıda büyük rol oynamaktadır." açıklamasında bulundu ve Overwatch League'de şehrin başkentini temsil edecek olan Londra Spitfire takımına başarılar diledi.
 
     Cloud9, London Spitfire Overwatch takımı için İngiltere'de espor tesisi kurmaya hazırlanıyor.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer Cloud9 London Spitfire Overwatch League Blizzard
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Explorer’s Edition ve Link Green 2DS Duyuruldu Battlefield 1 Nivelle Geceleri Haritası Tüm Oyunculara Açılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız