Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cloud9, ALEX Transferinin Detaylarını Duyurdu

 
     Amerikan elektronik sporu Cloud9, Counter Strike: Global Offensive takımına transferini gerçekleştirdiği Alex “ALEX” McMeekin transferinin detaylarını duyurdu. Alex, Cloud9 takımıyla 1.650 Milyon Dolar ücret karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladı.
 
Oyuncu: Alex ‘ALEX’ McMeekin
Görevi: Kaptan/ IGL / Rifler
Kontrat Süresi: 3 yıllık anlaşma (09/09/2020 tarihinden itibaren)
Anlaşma Değeri: 1.650.000 $
 
     Anlaşmanın detaylarını ve basın duyurusunu Cloud9 Genel Menajeri, Henry "HenryG" Greer yaptı. Elektronik spor dünyasında daha önce bu kadar detayın açıklanmadığı göz önünde bulundurulduğunda transfer ücreti hafta boyunca topluluk tarafından tartışma konusu oldu. HenryG konuyla ilgili; 
 
     "Tartışmalı ve alışılmışın dışında bir hareket gibi görünebilir, sözleşmesine ilişkin geçmişte hiç duymadığınız kadar çok daha spesifik ayrıntılar açıklayabildiğim için heyecanlıyım. Bunu, dünya standartlarında yeteneklere yaptığımız yatırımın ve oyuncularımızla özel bir takım kurmaya olan uzun vadeli bağlılığımızın ve tutkumu besleyen oyunumuzun bir kutlaması olarak görüyorum. Bu bilginin, diğerlerinden daha güçlü inşa edilmiş ve podyuma çıkacak bir takım oluşturma misyon beyanımı yansıtmasını istiyorum." açıklamasında bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
GeForce RTX 3070 Ekran Kartı 15 Ekim'de Çıkacak Joe Exotic'in Hayatını Anlatan Dizi Amazon'da Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız