Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization V'in Başındaki İsim Ayrıldı

 
     Civilization V'in yapımında kilit rol oynamış olan Jon Shafer'in Firaxis'ten ayrıldığı açıklandı. Yapımcının Firaxis'te 6 yıllık kariyeri bulunuyordu.
 
     Shafer vizyon geliştirme, takım ve proje yönetimi, tasarım ve mühendislik alanlarında önemli görevler üstleniyordu. Baş tasarımcının ayrılık haberinden sonra Civilization serisinin ne derecede etkileneceği merak ediliyor.
 
     Jon Shafer, ayrılık haberini duyururken şu şekilde bir açıklama yaptı: "Firaxis'te geçirdiğim zamandan çok keyif aldım, pek çok projede görev aldım ve pek çok harika insanla tanıştığım için gurur duyuyorum. Firaxis'in ve 2K'in bana sağladığı fırsatlar için çok müteşekkirim ve umarım ileride daha çok iyi oyunlarını görebilirim."
 
     Shafer'ın tamamen kendi isteği ile ayrıldığı açıklanırken, 2K Games'in de cevap olarak iyi dileklerini ilettiğini belirtmeliyim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji Jon Shafer
Zelda: Skyward Sword'un Yarısı Tamamlandı Koji Igarashi Yeni Castlevania Oyunu Mu Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız