Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

City of Steam İşgal Altında


     Nova Worlds İş Başında
 
     Türkiye'nin en güçlü oyun portalı olma yolunda hızla ilerleyen Nova Worlds, yenilenmeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Hâlihazırdaki oyunları ve gelecek bomba gibi sürprizleriyle oyuncularına sınırsız destek vermeyi hedefine koyan portal, Türkiye'deki oyunculara üst kalite oyunları %100 Türkçe ve en iyi servisle sunmayı hedefliyor.

     Neruvia Sunucusunda Neler Oluyor?
 
     1 Mart 2013 tarihinde başlayan Açık Beta serüveninden itibaren, yoğun bir ilgiye maruz kalan City of Steam, Türkiye oyuncularının oyun keyfine layık bir oyun sunmak için hız kesmiyor. Oyuncuların katılımıyla yaratılan “Beyin Fırtınası” ortamıyla oyuncular, adeta bir oyunun gelişim evresine şahit olup fikirleriyle geliştirme sürecine katkıda bulundular. Tüm bu geri bildirimleri toplayan Mechanist, olabilecek en kullanıcı odaklı içeriğiyle yepyeni City of Steam’i kullanıcıların karşısına çıkarmak için gün sayıyor. Ama önce beta sunucusunu tahliye etme vakti.

     TAHLİYE Etkinliği
 
     Yaratıkların durdurulamaz istilası nedeniyle, 10-13 Mayıs tarihleri arasında City of Steam kullanıcıları, mevcut “Neruvia” sunucusuna “Tahliye Süreci” ile veda edecek. Bu süreçte oyuncular, sunucu kapanmadan yeni sunucuda kullanılabilecek özel ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Nasıl mı?

     10-13 Mayıs tarihleri arasında oyuna giren kullanıcılara yeni açılacak sunucuda, karakterlerinin seviyelerine göre özel ödüller verilecek. Bu ödüller Evcil Hayvan, Buharsiklet, Papel hatta ve hatta Elektrum boyutlarına kadar varabiliyor!

     Ayrıca bugüne kadar Nova Worlds bünyesinde City of Steam’in özel para birimi olan “Elektrum” alan oyuncularına da güzel bir haberi var. 6 Mayıs 2013’den önce Elektrum almış tüm kullanıcıların Elektrum’ları Nova Worlds güvencesinde olacaktır. Ayrıca bu kullanıcıların ilgilerine teşekkür etmek için, yeni açılacak sunucuda oyuncuların almış olduğu toplam Elektrum miktarı, “2 Katı” ile kendilerine iade edilecektir.

     Geri Sayım Başladı!

     Yeni sunucu, geliştirilmiş oynanabilirlik, giderilmiş oyun hataları ve özel sürprizleriyle City of Steam Türkiye, oyuncularının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. Daha geniş özelliklere sahip evcil hayvanlar, özel zırhlar ve oyuncuların istediği bir çok şey 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16:00’da yeni sunucuda Steampunk severler ile buluşacak.

     Metalin ve buharın hüküm sürdüğü bu mekanik evrene katılmak için Burayı Tıklayınız!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
City of Steam DAO Games Mechanist Games MMO RPG Steampunk Nova Worlds
Tomb Raider'ın En Heyecanlı 10 Sahnesi Bethesda Yeni Bir Oyun Daha Duyuracak!

BSC Misafiri

6.5.2013 18:04:39

0
Oyuna ısınamadım tarayıcı tabanlı olduğu için pvp oynanabilirliği ne kadar karşılar bilmiyorum sonuçta Türkiyede bazı arkadaşlar tarafından değer gören bir oyun bir de görevleri tamamlamada sıkıntı yaşanıyormuş grupça yapmak gerekiyormuş baya kötü olmuş bu .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
City of Steam
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız