Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

City of Brass Erken Erişime Açıldı

 
   Eski BioShock geliştiricileri Ed Orman, Andrew James ve Ryan Lancaster tarafından kurulan stüdyo Uppercut Games'in geliştirmiş olduğu first-person rogue-lite oyunu City of Brass Steam'de erken erişime açıldı.
 
   Tehlikeli Arap geceleri temalı bir şehirde geçen City of Brass'te oyuncular kurnaz bir hırsızın rolünü üstlenerek, şehri keşfedip şehirdeki en büyük hazineyi bulma umuduyla verilen görevleri tamamlayacak.
 
   Geliştiricinin belirttiğine göre oyun 6-12 ay boyunca erken erişimde kalacak. "6-12 ay boyunca Erken Erişim vermeyi amaçlıyoruz. City of Brass'ın geliştirilme süreci oyunun bu duruma gelebilmesi için zaten yaklaşık 12 aydan beri devam ediyor ve bu konuda bir dolu ilerleme kaydettik. Çekirdek sistemlerin çoğu oluşturuldu ve hatırı sayılır bir içerik kitlesi ile ete kemiğe büründü.

Şu an için Erken Erişim sürecinde eklemeyi planladığımız şeyler bir 4-6 ayı daha alacak, ama bu bir Erken Erişim olduğu için, yeni fikirlerle karşılaşmayı bekliyoruz, bu yüzden her şeyi ne zaman tamamlayacağımızı tam olarak tahmin edemiyoruz."
 
   City of Brass şu anda indirimli olarak 31,20 TL fiyat ile satılıyor. 
 
   Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı da şu şekilde:
 
"Cezalandırıcı birinci şahıs, Arap Geceleri temalı City of Brass oyununda cüretkar bir hırsız ol. Eğri bir kılıç ve kırbaç darbeleriyle oyuncuları yakalayan, tuzağa düşüren, silahsızlaştıran, sersemleten ya da paramparça eden bir kamçı ile silahlanmış olarak, ölmemişlerin sürüleri içinden onları yem yaparak ve tuzakları kullanarak yolunu aç, Saatin Kumları bitmeden önce her seviyenin çıkışına ulaş, hazineler topla ve silah ile zırh yükseltmeleri için sandıkları ya da yolunun üstündeki güçlü tarihi eserleri yağmala. Ama şehrin kendisinin de dişleri var. Oyuncuların çukurların üzerinden sıçramaları, bıçakların altından kaymaları, mızraklar ya da oklardan kaçınmaları, fırlayan yol kaplamalarını savuşturmaları ya da onları kullanmaları ve zehirli gaz tuzaklarının etrafından dolanmaları ve bunları yaparken bu tehlikeleri manipüle ederek düşmanlarına karşı avantaj için kullanmaları gerekiyor.
 
Cinler şehrin içinde gözetimde tutuluyor, bunların çoğu dost, yağmalamaya karşılık sana avantajlar verecek ya da güçlü bir avantaj veya bir fidye için dilekleri yerine getirecek.
 
Hızlı koşu, çömelme, kayma, sıçrama ve atlama sırasında, hareket ile dövüşlere doğal, akıcı ve dengeli bir his vermek için kılıç ve kamçıların ritmik oyunu dikkatli bir şekilde ayarlandı. Sonsuz tekrar oynanabilirlik, hiç değişmeyen ama mantıksal prosedür ile oluşturulmuş bir dünya içinde birleşik oyunu teşvik etmek eden bir tasarımla garanti edildi. Oyuncular City of Brass'ta çok sık ve oldukça korkunç bir şekilde ölecek, ama her zaman bir kere daha denemek için dönmeyi isteyecekler..."
 
   City of Brass erken erişim çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
City of Brass Uppercut Games first-person rogue-lite adventure oyunu
Tomb Raider Filmi için Poster ve Teaser Yayınlandı; Fragman Yarın 505 Games ve Limbic Entertainment Survival FPS Oyunu için Partnerliğini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
City of Brass
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız