Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines ve Final Fantasy XV: Pocket Edition Switch için Çıktı; Warframe 20 Kasım'da Çıkacak

Cities: Skylines ve Final Fantasy XV: Pocket Edition HD bugün itibariyle Switch için çıktı.
 
Cities: Skylines $39.99 ve Final Fantasy XV: Pocket Edition HD indirimli olarak $17.99 fiyattan şu anda Nintendo eShop üzerinde satışta.
 
Cities: Skylines Switch versiyonu cihaz için özel olarak tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, genişleme paketleri Dark ve Snowfall, HD Rumble ve Pro Controller desteği sunuyor. 
 
Final Fantasy XV: Pocket Edition Şubat ayında iOS, Android ve Windows cihazlar için çıkmıştı. Pocket Edition, Final Fantasy XV'in konsol sürümündeki ana karakterleri ile hikayeyi mobil cihazlar için optimize edilmiş dokunmatik kontroller ve farklı bir sanat tarzı kullanarak sunuyor. Ana hikaye 10 bölümde anlatılıyor. Konsollar için çıkan HD sürümde çözünürlük ve kontrolcü güncellemeleri mevcut. Final Fantasy XV: Pocket Edition HD geçtiğimiz hafta da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.
 
Ayrıca oynaması ücretsiz uzay ninja aksiyon oyunu Warframe'in 20 Kasım'da ve Yoshi’s Crafted World'ün ilkbahar 2019'da Switch için çıkış yapacağı duyuruldu.
 
Dört oyunun da yeni fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Capcom Beat ‘Em Up Bundle PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Final Fantasy VII, IX, X | X-2 HD Remaster ve XII: The Zodiac Age Xbox One ve Switch'e Geliyor

Drima

16.9.2018 16:44:03

0
Ah bi de fiyatı uygun olsaydı.. Burada zor ama olsa büyük ihtimal alır, oyunlarını toplamaya başlardım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız