Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines Airport DLC, Çıkış Tarihi Belirlendi

 
 
Paradox Interactive, Cities Skylines Airport DLC'nin PC ve konsollar için 25 Ocak'ta çıkacağını onayladı.
 
Bu DLC tamamen şehir için havaalanları eklemek ve yönetmek, onları küçük merkezler olarak başlatmak ve turistler şehrinize gelmek isterse büyümelerini sağlamakla ilgilidir. Havalimanı ayrıca kargo ithalatı ve bunun depolanması için önemli bir altyapı parçası olacak.
 
Cities Skylines Airport DLC'nin temel özellikleri şunları içerir:
 
-Modüler Havalimanı Binası: Yolcu ağlarını kullanarak çeşitli binalarını birbirine bağlayarak havalimanınızı yerleştirin ve tasarlayın.
 
-Havalimanı Gelişimi: Havalimanınız  hem iş seyahatinde olanlar hem de turistlerin onayını alırsa, genişletilmiş bina seçenekleri ve daha büyük uçaklarla ödüllendirileceksiniz. 
 
-Toplu taşıma:  Özel havaalanı binaları yerleştirerek, havaalanınızı otobüs, metro ve tren istasyonları gibi temel ulaşım türleri aracılığıyla şehre bağlamanıza izin vererek, seyahat edecek olanlar için hayatı kolaylaştırın.
 
-Kargo Hava Trafiği: Diğer havalimanı binalarıyla uyum sağlayan kargo terminalleri oluşturun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thesixthaxis Cities Skylines Airport DLC
Wizardry: The Five Ordeals, 17 Aralık'ta Erken Erişim Olarak Yayınlanacak Zelda Ocarina of Time'ın Fan Yapımı UE4 Remake Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

15.12.2021 10:34:57

0
Hangi okulu istiyor ona dikkat et, sayı talebi ne ona dikkat et Mesela ilkokul yaptın kapasite 100 hemen doldu ve hala kırmızı orası demek 1 tane daha istiyor Para sınırsız oynayınca muhtemelen herşeyi yaptın nüfus hızlı arttı dengesiz oldu Dediğim gibi adım adım biraz yavaştan büyümesi lazım yoksa fena karışıyor ortalık

aykut291

15.12.2021 10:27:59

0
Ya orasını anladımda mesela okul yapmama rağmen hala kırmızı kalmaya devam ediyor Büyük işyerleri dikiyorum( Mavi olandan) gene bazen kırmızı kalmaya devam ediyor.

-OdATA-

15.12.2021 09:12:30

0
Adım adım gitmen lazım Bir şey yapmadan önce şehrin eğitim durumuna bak renklere göre ihtiyacı kontrol et Mesela birden üniversite yaparsan bu sefer üniversiteliler şehrin gelişkin değilse işsiz kalıyor ve şehri terk ediyor

aykut291

14.12.2021 11:00:03

+2
Çok güzel bir Oyun ama aynı zamanda fazla zor ve komplike bir Oyun.Ya okul dikiyorum eğitim yetersiz deniliyir büyük işyerleri dikiyorum küçük işyerleri zarar ediyoruz diyor çok aşırı zor. Veya ben beceremiyorum bilmiyorum Oyunu yapısını birtürlü anlamadım çözemedim.Birşeyi eksik yapsan olmuyor fazla yapsan gene olmuyor çok seviyorum ama aynı zamanda çıldırtıyor.Şu oyunu doğru düzgün beceribilen birileri varmı?Ben genelde sınırsız parayla oynadım hani sadece hayelimdeki şehri tasarlamak istedim ama belli bir noktadan sonra insanlar iyice şikayet etti ve sıktı yani en azından sasece öyle modu varmıdır?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız