Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çin'deki Sinemalar Tekrar Kapatılıyor

 
Koronavirüs salgınıyla tüm dünyada neredeyse hayat durma noktasına geldi. Salgından ilk etkilenen ülke olan Çin'de geçtiğimiz aylarda sinemalarını kapatmıştı. Ancak salgının kontrol altına alınması ve yeni vaka sayılarının azalması sonucunda sinemalar iki hafta önce yavaş yavaş açılmaya başladı.
 
Ancak The Hollywood Reporter'ın raporuna göre Çin'deki sinemalar tekrar kapatılıyor. Yaklaşık iki hafta önce 600'den fazla sinemanın tekrar açılabileceği söylenmişti. Ancak ikinci bir virüs dalgasının yayılmasından korkulduğu için sinemaların tekrar kapatılması istendi.
 
Bu ikinci kapatmanın, bir veya iki hafta gibi kısa süre için olmadığı söyleniyor. Sinemaların ilk açılmaya başlandığı sırada, insanlar tekrar sinemalara dönsün diye Harry Potter'ın ilk filmi Harry Potter ve Felsefe Taşı, 4K ve 3D olarak tekrar vizyona girmişti. 
 
Umuyoruz ki kısa bir sürede bu salgının önüne geçilir ve sinemalar tekrar açılır. Bu süreç boyunca eğer zorunda değilseniz lütfen dışarı çıkmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film ve Dizi Haberleri çin sinema kapatıldı tekrar coronavirüs korona
Mount & Blade II: Bannerlord Çıkış Tarihi 1 Gün Öne Alındı Shantae and the Seven Sirens 28 Mayıs'ta Konsollar ve PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Press a Key

27.3.2020 23:50:30

0
Sıkıntı, çok büyük sıkıntı.

mehmetalpertr

27.3.2020 18:25:15

+1
Allah yardımcımız olsun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız