Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chroma Squad Konsollara Geliyor


    Bir Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan Chroma Squad Behold Studios tarafından, bağımsız bir oyun olarak geliştiriliyor. Chroma Squad 2015'te PC için çıkış yapmıştı.

    Chroma Squad'ın PS4, PS3, PS Vita ve Xbox One için çıkış yapacağı duyuruldu. Ayrıca Chroma Squad 2017'nin başlarında mobil platformlar için çıkacak. Doksanların popüler TV dizisi olan Power Rangers'tan bir hayli esinlenen yapım retro bir görsellik ve taktiksel bir dövüş sistemi sunuyor. Her ne kadar Power Rangers'tan çok fazla esinlenme hatta temayı benimse söz konusu olsa da Chroma Squad'ın kendine özgü bir mizah anlayışı ve sunumu var.

    Chroma Squad'ın konsol çıkışı için net bir tarih verilmediğini görüyoruz. Ancak mobil sürüm çıkışı için 2017'nin başları dendiğine göre, Chroma Squad'ın bu yılın sonuna doğru konsollar için çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Chroma Squad'ın fiyatı ise $15 olacak.

    Yapımcıların özenle hazırladığı ve de kendilerinin yaptığı bir tema müziğiyle de donattıkları tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot power rangers chroma squad rpg retro behold bandai namco rpg
Halo Wars 2'den Oynanış Videosu Paylaşıldı + Geliştirici Ekip Yeni Bir Modun Sinyalini Verdi South Park: The Fractured but Whole'dan Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aLdacTrack

5.9.2016 22:31:51

0
Yeni Psn Plus oyunumuz hayırlı olsun

Mescut

5.9.2016 17:29:51

0
Arkadaş haklı, kickstarter projesi olacaksa da ne bileyim adam gibi indie oyun olsun, mobil oyun gibi olacaksa da yapılmayan bir şey yapılsın, böyle oyunların konsollara gelmesi bile sadece para odaklıyken, konsol için yapılması insanı çileden çıkartıyor...

orangeblu

5.9.2016 14:58:21

+1
Pc ve mobil tamam da konsollara getirmeyin şöyle oyunları. Zaten bu tür oyunlar konsollarda pek satmıyor. Satmayınca da Sony plus'la kakalıyor bu oyunları. Sony sayesinde bu tür oyunlardan soğudum yeminle. Ya plus zorunluluğunu kaldırsınlar yada doğru düzgün oyun hediye versinler. Bu dediklerim microsoft içinde geçerli. Sonuçta paralı multi saçmalığını çıkartan onlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chroma Squad ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız