Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Christopher Nolan'ın Yönettiği "Tenet" Ertelenmeyecek

 
Koronavirüs sebebiyle bildiğiniz gibi neredeyse tüm filmler ertelendi. Yakın dönemdeki filmlerden ümit kesilse de yazın yayınlanacak filmler için insanların hala umudu var. Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri de Tenet. Warner Bros.'un yayıncılığını yaptığı, Christopher Nolan'ın da yönetmenliğini ve yazarlığını yaptığı Tenet filminin ertelenmeyeceği açıklandı.
 
Tenet'te ise Nolan yine bizlere zamanla ilgili şeyler sunacak. Tenet; zaman yolculuğu, evrim ve fizik kuralları etrafında dönen bir film olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine, Elizabeth Debicki ve Kenneth Branagh bulunuyor.
 
Tenet filminin ertelenmeyeceğinin açıklanmasından kısa bir süre sonra Warner Bros.'un yayıncılığını yaptığı bir başka film Wonder Woman 1984, Ağustos ayına ertelendi. Her ne kadar Warner Bros. ertelenmeyecek dese de umuyoruz ki Koronavirüs salgının önüne geçilir ve gerçekten ertelenmez. Tenet'in 17 Temmuz'da vizyona girmesi planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film ve Dizi Haberleri Christopher Nolan tenet vizyon tarihi oyuncular
Komedi Filmi Coffee & Kareem'den Yeni Bir Fragman Paylaşıldı Bright Memory: Infinite Yeni Oynanış Fragmanı; Orijinal Bright Memory Yarın Erken Erişimden Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

26.3.2020 01:32:11

+1
Ertelenir, boşuna beklemeyin. Temmuz'da her şeyin düzeleceğini düşünüyorlar ama hastalık geçse dahi bu olayın psikolojik etkisi var daha. Kimse bir süre kapalı alanda, topluluk içinde durmaz.

:::LOSTPLANET:::

25.3.2020 18:35:55

0
Bırakın yazı 1- 1,5 sene düzelmeyebilir.

BSC Misafiri

25.3.2020 16:50:04

0
Heyecanla bekliyorum.

BSC Misafiri

25.3.2020 12:57:19

+1
Zaten şu film bile yeter 2020ye :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız