Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chivalry'nin Ek Paketi Detaylandı


    Oyuncuların devamlı olarak beklediği bir tarzı bizlere sunan Chivalry: Medieval Warfare, bunun karşılığı olarak başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı. Oyunun yapımcısı Torn Banner Studios, Chivalry ek paketi Deadliest Warrior için kolları sıvadı. Bu ek paketin içerikleri detaylandı.
 
    Belirtilenlere göre Chivalry: Deadliest Warrior ile birlikte oyundaki sınıf sistemi genişliyor. Yapılan duyuruya göre bu ek paketle birlikte oyuna Knight, Viking, Ninja, Pirate, Samurai ve Spartan sınıfları eklenecek. Ek paket, sonbahar döneminin sonlarına doğru 15 dolarlık fiyatla birlikte Steam'de sunulacak. Beta ise bu ayın sonunda başlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Chivalry Medieval Warfare Age of Chivalry Torn Banner Studios Multiplayer First Person Slasher Bağımsız Indy Independent Game Savaş Orta Çağ
Yamauchi, Gran Turismo 7'yi Düşünüyor Payday 2 Şimdiden 1.5 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FERFEROS

13.9.2013 11:35:43

0
Ana oyunun hatalarını düzeltmeden ek paket çıkarmaları oyuncular tarafından çok eleştirildi. Üstüne parayla satmaları zaten az olan oyuncu sayısını iyice bölecek. Oyunun 1 milyon sattığına bakmayın. Şu mesajı yazdığım sırada sadece 709 kişi oyunda. Yine de bekliyorum heyecanla. Uzun süredir hiç bir oyunda böyle keyif almamıştım.

RealArek

13.9.2013 02:58:09

0
Alına bilir bi dlc olmuş ama fiyatı biraz pahalı nerdeyse oyunun fiyatı.

FOX-BytkN

12.9.2013 21:14:38

0
şuan bende var ama şöyle çokca arkadaşla girmedikçe zevkli olmuyorki oyun:S eğerki benm gibi bu oyunu bol kişiyle arkadaş sohbetiyle zevkine varacak varsa bana ulaşsınlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chivalry: Medieval Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız