Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chivalry II'den Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Tripwire Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Torn Banner Studios'un yaptığı rekabetçi Orta Çağ savaş oyunu Chivalry II'den 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Görüntüler PAX East 2020 etkinliğinden.
 
Chivalry II, 1 yıllığına Epic Games'e özel kalacak. Oyun şu anda sadece PC için geliştiriliyor. Oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Chivalry 2, destansı orta çağ filmi savaşlarından ilham alan, çok oyunculu ve birinci şahıs tarafından oynanan kesip biçmeli bir oyundur. Oyuncular, süvari taarruzlarının gümbürtülerinden alevli ok fırtınalarına, yayılan kale kuşatmalarına ve daha fazlasına kadar çağın tüm ikonik anlarının aksiyonuna hücum ediyor.

64 oyunculu devasa savaş meydanlarının hakimi olun. Siz kaleler için tuzaklar hazırlarken, köyleri ateşe verip karşılığında Takım Hedefi haritalarını edinmek üzere hain köylülerin canlarına okurken mancınıklar yeri göğü inletsin. At sırtında savaşa gidin ve kılıcınızla zafer kazanın!  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Chivalry II Tripwire Interactive Torn Banner Studios PC epik Orta Çağ savaş filmlerinden esinlenen birinci
Rocket League'in Yeni Güncellemesi 11 Mart'ta Yayınlanacak Death Stranding'in Fotoğraf Modundan Yeni Görseller ve Bir Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

8.3.2020 01:58:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: by_endless Bannerlord kadar değer görmeyecektir. İnsanımız kaliteli gameplayi olan oyunlar yerine kütük animasyona sahip oyunlara daha çok talep gösteriyor maalesef.
heralde görmeyecek. bannerlord nerde bu nerde.

by_endless

7.3.2020 16:37:46

0
Bannerlord kadar değer görmeyecektir. İnsanımız kaliteli gameplayi olan oyunlar yerine kütük animasyona sahip oyunlara daha çok talep gösteriyor maalesef.

Sarohan

7.3.2020 12:05:32

0
IGN gibi sizde de çok geç. Teşekkürler. https://forum.donanimhaber.com/chivalry-2-pc-ana-konu-2020--142131603#142143000
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chivalry II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız