Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Child of Light Yapımcılarından Daha Büyük Çaplı Projeler Göreceğiz


    Ubisoft çatısı altında geliştirilen Child of Light, dijital olarak sunulan mini bir projeydi. Far Cry 3'ün yönetmeni tarafından ele alınan Child of Light önemli bir başarı elde edince bu oyun için toplanan ekibe Ubisoft'tan müjdeli bir haber verildi.
 
    Yapılan açıklamaya göre Ubisoft Montreal çatısı altında Child of Light'ı geliştirmek için oluşturulan ekip, firmanın yeni çekirdek takımlarından birisi haline geldi. Daha anlaşılır şekilde söylemek gerekirse küçük bir proje olan Child of Light'ın başarısı Ubisoft'u etkilemiş ve bu oyun için toplanan ekibin diğer oyunlara dağıtılması yerine özel projelerde devam etmesine karar verilmiş.
 
    Yaptığı açıklamalarda Ubisoft'tan Lionel Raynaud, "Child of Light'ın yaptıklarından dolayı çok mutluyuz. Oyunculara yeni ve benzersiz bir proje sunduğumuz için gururluyuz. Çoğu kişi Ubisoft Montreal'den böyle bir iş beklemiyordu." sözlerine yer verdi.
 
    Raynoud, "Yapımcı ekip Child of Light ile beraber RPG mekanikleriyle ilgili yeni şeyler öğrendi. Bundan sonra onları bir arada, yeni oyunların arkasında göreceğiz. Bu tip projelerle yeni çekirdek takımlar oluşturup, yeni seriler üretmek istiyoruz." eklemelerini yaptı.
 
    Ekibin geneli için olumlu haberler gelse de Child of Light'ın yönetmeni Patrick Plourde'un bu ekipte devam etmeyeceği belirtiliyor. Daha önce Far Cry 3 gibi büyük oyunların arkasında gördüğümüz Plourde, Ubisoft çatısı altındaki diğer projelere devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft child of light platform jrpg pc ps3 ps4 xbox 360 xbox one wii u
Saints Row: Gat Out of Hell'den Yeni Bir Oynanış Videosu GRID: Autosport'un Türkçe Yaması Yayınlandı

Alondate

24.9.2014 21:55:25

0
Çok güzel haber. O tarz oyunları daha fazla piyasada görmek hoş olacaktır :) Valiant hearts da yine gayet başarılı oldu. Rayman için konuşmuyorum bile
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız