Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Child of Eden Xbox 360'tan 4-6 Hafta Sonra PS3'te

Tetsuya Mizuguchi yine yaratıcılığını konuşturacak

     14 Haziran'da Amerika'da Xbox 360 için çıkacak olan Kinect destekli Child of Eden, benzer tarihlerde Avrupa'da da raflardaki yerini alacak. Peki ya oyunun Playstation 3 sürümü? 
 
    Ubisoft'un açıklamasına göre oyunun Playstation 3 sürümü Xbox 360'tan 4 ila 6 hafta sonra piyasaya çıkacak. Zaten Playstation Move desteğine sahip olacağını bildiğimiz oyunun 3D desteğinin de bulunacağı açıklandı.
 
      Tetsuya Mizuguchi tarafından tasarlanan Child of Eden, ritim-aksiyon öğeleri ile harmanlanmış bir shooter oyunu. Sıradışı tasarımı ile dikkat çeken yapım, Mizuguchi'nin bu türdeki diğer oyunu Rez gibi farklı bir deneyim sunma amacında.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pushsquare müzik ritim Rez Tetsuya Mizuguchi Q Entertainment Ubisoft
Yakında Xbox Live'da Bulabileceğiniz İçerikler NeverDead'ten Yeni Ekran Görüntüleri

BSC Misafiri

13.4.2011 12:42:59

0
şirketlerden kim daha çok para verirse ilk önce oyun ona çıkar mortal kombat demo ilk ps3 oynandı neden sony parayı bastırdı sony yada microsoft fazla para veren kendine özel oyun yaptırıyo yada ilk oyun ona çıkıyo para konuşuyo kardeşim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Eden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız