Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chasm Bu Yaz PS4, PS Vita ve PC için Çıkacak

 
   Geliştirici Bit Kid, 2013'te Kickstarter kampanyası ile duyurulan metroidvania aksiyon macera oyunu Chasm için çıkış aralığı verdi.

   Chasm bu yaz PlayStation 4, PS Vita ve PC için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4 ve PS Vita arasında cross-buy desteği sunacak. Yani oyunu PlayStation Store'dan bir kez satın aldığınızda hem PlayStation 4 hem de PS Vita üzerinde oynayabileceksiniz.
 

Küçük bir maden işletmesi sessizliğe büründüğünde, genç bir asker olan Daltyn inceleme yapması için gönderilir. Karthas'ın uzağındaki dağ kasabasına vardığında, doğa üstü güçlerin madencileri yer altına hapsettiklerini keşfeder. Sorunların kaynağını ortaya çıkarmak için oraya gitmelisiniz. Retro ve piksel tarzı ile harikulade tasarıma sahip devasa büyüklükteki altı seviye sizi bekliyor. Daltyn'nin yeni güçler öğrenmesine, ekipmanını geliştirmesine ve kayıp madencileri bulmasına yardım edin.

   
   Yeni tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Chasm Bit Kid metroidvania aksiyon macera oyunu
Darksiders 3'ün Çıkış Tarihi 8 Ağustos Olarak Listelendi PlayStation Plus Nisan 2018 Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı

Wayward Son

3.4.2018 11:23:51

+1
Abartısız yıllardır takip ettiğim bir oyun, neyse ki sonunda çıkıyor. Yapım aşaması baya uzun sürdü ama adamlar iyi iş çıkardılar gibi gözüküyor. 2D candır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chasm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız