Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Centipede: Recharged Tüm Platformlar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Atari ve geliştiriciler Adamvision Studios ve SneakyBox, Centipede: Recharged'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store) ve Atari VCS için duyurdu. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Japonca, Korece ve Basitleştirilmiş Çince dil seçenekleri desteğiyle 29 Eylül'de piyasaya sürülecek.
 
Klasik arcade oyununun yeniden tasarlanmış şeklindeki bu versiyon, PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K/120FPS'i destekleyecek. PC'de ise 240 hertz'e kadar destek sağlayacak.
 
Atari VCS kullanıcıları ayrıca yeni Atari Wireless Classic Joystick ile özel Mücadelelerin ve tam desteğin keyfini çıkarabilecek.
 
Oyun hakkında
 
Orijinal böcek patlatmalı arcade oyunu geri döndü! Centipede: Recharged modern ekranlar için muhteşem görüntüler, 16:9 oyun alanı ve ödüllü video oyun müzikleri bestecisi Megan McDuffee'nin orijinal oyun müzikleriyle modern zamanların oyun deneyimi için yeniden tasarlandı.

Bu nostaljik arcade modda yüksek skor hedefle ve liderlik tablosunun en üstüne yerleşerek herkese hava at. İstersen de oynanışı yepyeni ve heyecan verici şekilde değiştiren 30 farklı sürükleyici ve yaratıcı meydan okumalardan birinde yeteneklerini sına ve liderlik tablosundaki sıralamanı gör.

Ekranda gördüğün her şey ortadan kaldıran patlamalar, enerji tüfekleri ve hatta zamanı yavaşlatma gibi bir düzine yeni güçlendirmenin sağladığı avantajlardan yararlan. Her modu ve seviyeyi bir arkadaşınla yerel eşli modda oynayabilirsin.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu arcade
Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Peripeteia, PS, Xbox ve Switch Konsollarına da Geliyor The Last Friend 30 Eylül'de Switch ve PC için Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız