Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Celeste'in Farewell DLC'sinin Soundtrack'i Ön Siparişe Açıldı

 
2018'in en başarılı oyunlarından biri olan Celeste, bağımsız oyunların aksine çoğu AAA yapımı oyunu da geride bırakarak başarılı bir yapım olmuştu. 
 
Celeste'in DLC'si Farewell, bu yılın sonlarına doğru çıkış yapacak ancak DLC'nin soundtrack'i şimdiden Bandcamp adlı sitede ön siparişe açıldı. Spotify ve Apple Music gibi uygulamalara daha sonra gelecek. Soundtrack'in tamamı 1 Eylül'de yayınlanacak ama ön sipariş sitesinden albümün ilk iki parçası Fear of the Unknown ve The Empty Space Above'u dinleyebilirsiniz. Soundtrack albümünü ön sipariş sitesinden 9$'a sipariş edebilirsiniz. 
 
Bu soundtrack'in alışılagelmiş orijinal Celeste şarkılarından biraz daha farklı olduğunu göreceksiniz fakat, Celeste'in orijinal müzikleriyle neredeyse aynı tonda olacağını da fark edeceksiniz.
 
Farewell DLC'si oyuna 100 yeni seviye ekleyecek ve geliştiricilerin dediğine göre ana oyunun zorluğuyla eş değer olacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite celeste bağımsız oyun aksiyon-macera matt makes
Sony, Herkese Açık PlayStation 4 Turnuva Serisini Duyurdu! Wasteland 3 Alfa Testi 21 Ağustos'ta Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

6.8.2019 16:46:16

0
celeste değil dlc si değil müziği :D celestenin dlcsinin müziği almak istersek vay anasını sayın seyirciler :D bir kademe daha aşağı inseler bari celestenin dlcsinin müziğinin şarkı sözleri ile celestenin dlc sinin müziğinin müziği ayrı ayrı satılsın birde bundle yapıp onu da ayrıca satışa sunsunlar ikisini birlikte satın almak isteyen çılgınlar için

BSC Misafiri

6.8.2019 15:45:52

0
Oyun içi müziği bile parayla satmaya başladılar, bu işin sonu iyi değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız