Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Celeste Geliştiricilerinin 2D Aksiyon Oyunun Skytorn İptal Edildi

 
Celeste geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı prosedürel üretim Metroidvania oyunu Skytorn iptal edildi.

Skytorn'un yapımına beş yıldan fazla bir süre önce başlandı ancak ardından ekip Celeste'in geliştirilmesine odaklanmak için Skytorn'un yapımını durdurdu ve şimdi ise ekipten Noel Berry oyunu tamamlayamayacaklarını açıkladı. 
 
Noel Berry: "Skytorn'u bitiremeyeceğiz. Bu oyun için heyecanlananlarınız için gerçekten üzgünüm. Biz de heyecanlıydık. Projeyi çok gönül verdik ve çok fazla zaman ve enerji harcadık. Umduğumuz çıkışı göremeyeceğimiz için kesinlikle çok üzgünüz."
 
İptal edilmesindeki ana sebep ekibin oyunun çekirdeğinde yer alan bazı büyük tasarım sorunlarına hiçbir zaman bir çözüm bulamamış olması olarak belirtildi. Özellikle, oyunun başlangıçta prosedürel üretim seviyeleri temel alarak tasarlanmış olması ve ardından ve daha çizgisel bir yapıya geçilmesi ile ekibin oyununun aslından uzaklaştığını hissetmesine yol açmış.  
 
Noel Berry ayrıca ekibin birlikte kalacağını ve 2019'un başlarında bir sonraki projenin açıklanacağını ekledi.
 
Skytorn hakkında fikir edinmek için 2016 yılında yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Darksiders III, Beholder 2 ve This Is The Police 2 Origin Access Premier'e Eklendi Eski Imageepoch Başkanının Yeni Şirketi Mikage Yeni Oyununu Şubat 2019'da Duyuracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız