Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'in Kapak Tasarımları Yayınlandı

 
    Aşağıdaki kapak tasarımlarını görünce Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan Catherine'in sakın cinsellik yoluyla oyuncuları kendine çekecek bir oyun olduğunu düşünmeyin; çünkü bu oyunda korku öğeleri de ön planda.
 
    Atlus'un Persona ekibi tarafından geliştirilen Catherine'de Vincent adlı bir karakteri yönetiyoruz. Vincent'ın yaşadığı mahallede uykusunda ölen genç erkekler vardır ve bir söylentiye göre bu kişiler uykularında bir kabus sırasında ölüyorlar.
 
    Vincent da bu rüyalardan muzdariptir. Aynı zamanda Catherine ve Katherine adlı iki genç kız arasında kalmıştır. Bu iki genç kız belki de onun kabuslarının nedenidir.
 
    Korku öğeleriyle de dikkat çeken Catherine'in adlı oyunumuzda cinsellik öğeleri de önplanda ve oyunun kapak tasarımında da bu görülüyor. Yine de oyunda cinsel sömürünün yapılmacağını belirtelim.
 
    Aşağıda gördüğünüz gibi Playstation 3 ve Xbox 360 için farklı kapak tasarımları yapılmış. Oyunun Playstation 3 kapağında Catherine bulunurken, Xbox 360 kapağında ise Katherine bulunuyor. Oyunun henüz Batı için duyurulmadığını belirtelim.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
Back to the Future'ın İlk Videosu Yayınlandı SSF IV Arcade için Evil Ryu Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hardcore_Yunusutaro

3.12.2010 17:12:34

0
hentai :D

Sulu Çor Kağan

3.12.2010 13:27:38

0
Oyhşş :D

kazegami

3.12.2010 12:20:37

0
Persona 3 Portable'da akşamları Club Escapade'de Vincent ile konuşabiliyordunuz. Kendini içkiye vurmuştu. Rüyalarından ve pişmanlıklarından bahsediyordu. Hatta videosu: http://www.youtube.com/watch?v=3-2mNfAO-WQ Bu arada kapaklar harika.

Bernhard

3.12.2010 11:54:41

0
Kısa süre sonra çok ayrıntılı bir önincelemesini de yayınlayacağız. Persona ekibi iyi bir oyun yapar diye ümit ediyorum.

profiteer

3.12.2010 11:47:24

0
konu biraz elm sokağı konusu gibi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız