Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'in Demosu Yayınlanacak

Kanlı bir çatal ve pencesiyle sizi paramparça etmeye çalışan bu türden yaratıklar Catherine'in korku öğelerini oluşturacak

    Vincent adlı bir genç bir gün Catherine adlı genç bir kızla tanışır ve onunla geçirdiği bir geceden sonra aralıksız her gece kabus görür. Kabuslarında kendisini parçalamak isteyen yaratıklar bir türlü peşini bırakmıyordur.
 
     Persona ekibinin ilk HD projesi olan Catherine'de Vincent adlı bir kişiyi yönetiyoruz. Korku, macera ve araştırma bölümlerinin bulunacağı Catherine'in oyun yapısı şimdiden bize karmaşık gelmeye başladı, ama geliştirici Persona Team'in bu konuda bir çalışması var.
 
     17 Şubat'ta Japonya'da Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Catherine'in gelecek yılın başında bir de demosu yayınlanacak. Böylece oyuun karmaşık gelen yapısı hakkında bilgi sahibi olabileceğiz.
 
     Henüz Batı için duyurulmayan oyunun demosunu Japonya hesaplarından tabi ki Japonca indirip denemek isteyenler kaçırmasın deriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
New Super Mario Bros 24 milyon Adet Sattı Asahi Gazetesi: Psphone İlkbahar'da Çıkabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız