Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'in Aksiyon Sahnelerinden Ayrıntılar

Bir elinde kanlı bir çatal tutan bu dev yaratığa yakalanmamamız gerekiyor, aksi takdirde Vincent'ın sonu ölüm olacak

    Atlus'un Persona oyunlarını geliştiren takımı tarafından hazırlanan Catherine hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Ana karakterimiz Vincent'ın oyunun kabus bölümlerindeki macerasında oldukça zorlu sahneler izi bekliyor gibi görünüyor.
 
   Vincent, her gece göreceği kabuslarda çeşitli yaratıklarla ve tuzaklarla dolu mekanlarda hayatta kalmaya çalışacak. Dev yaratıklardan kaçacağımız oyunun kabus bölümlerinde, çeşitli merdivenleri çıktıktan sonra çıkışa ulaşmaya çalışacağız.
 
   Tabi oyundaki merdivenler bildiğimiz türden değil, bu merdivenler dev bloklardan oluşuyor. Vincent bazen o merdivenlere tırmanacakken bazen de etrafından dolaşacak. Tabi bu aşamada hangi yoldan gideceğine de karar vermesi gerekecek, çünkü yanlış bir seçim onun ölümüyle sonuçlanacak.
 
    Bazı blokların tuzaklarla ve bombalarla dolu olacağı söyleniyor. Bombalar doğrudan ölümümüz olacakken, tuzaklara yakalandığımızda ise dönen dev çivilerin olduğu bir tuzak bizi parçalara ayıracak.
 
 
    Oyunda bombaların patlamasının amacı sadece bize zarar vermek değil, aynı zamanda yeni yollar açmak için de bu bombaları kullanacağız. Bombanın bulunduğu blok'un patlamasıyla kenarlardaki bloklar da bundan etkilenecek ve çıkış için yol daha açılabilecek.
 
    Catherine'de her gece farklı bir bölümde uyanacağız. Mesela bazı bölüm adları şöyle: Stage 3: Torture Chamber, Stage 5: Quadrangle ve Stage 6: Clock Tower. Bu bölümlerin her birinin kendine has renkleri ve teması bulunuyor.
 
     Oyunun kabus bölümlerinde bulunan koyunlarla da sohbet edebilecek ve onlardan hem kabustan çıkış yolunu öğrenmeye çalışacağız hem de kabustan çıktıktan sonraki hayatımızla ilgili bilgiler alabileceğiz.

     Famitsu dergisi oyunun online özelliklerinin de olacağını bildirmiş, ama şu ana kadar co-op, multiplayer veya leaderboards gibi özellikler olup olmayacağı ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Henüz Batı için duyurulmayan Catherine oldukça orijinal bir oyun olacak gibi görünüyor.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
Zelda: Four Swords'taki Link'lerin Resimlemesi Team Fortress 2'nin Sentry Gun'ını Yaratmak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

14.12.2010 18:00:19

0
İnşallah sadece Japonyaya çıkarmazlar

erkefur

11.12.2010 13:19:37

0
Güzele benziyor. Batıya çıkarırlarsa bi' demosunu da çıkarsınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız