Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cataclysm Çıkmadan Sıradaki Ek Paket Göründü

 
 
 
    Blizzcon haberlerimiz devam ediyor, World of Warcraft yapım şefi J. Allen Brack, MMO'nun kralını oynayanlara müjdeyi verdi. Yeni expansion paketi Cataclysm'in çıkışına 1 ay kadar bir süre kala Blizzard, şimdiden yeni ek paketi yapma fikrini stüdyoya aşılamış bile...
 
     Brack, yeni ek paket yapmayı düşündüklerini ancak bu pakete neler katacakları konusunda şimdilik net bir karar alamadıklarını söyledi. Tecrübeli yapımcı ayrıca, Wrath of the Lich King'in 2 sene önce çıkmasına az bir süre kala, stüdyonun Catacylsm konusunda da buna benzer bir şekilde beyin fırtınaları başlattıklarını sözlerine ekledi.
 
     World of Warcraft: Cataclysm 7 Aralık'ta tüm dünyaya aynı anda çıkışını yapmaya hazırlanıyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC ek paket expansion
"Diablo III Yapımı Yarı Yolu Çoktan Geçti" Blizzard'dan Ev Konsollarına Yeşil Işık
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.11.2010 19:10:28

0
Yeter artık paket istemiyoruz.Ya adam gibi tam tatmin edici bir paket çıkarsınlar yada bambaşka bir yun yapsınlar.WoW'un büyüsünü bzuyorlar iyice.Cıvığını çıkardılar..

Jack Rabbit Slims

24.10.2010 14:19:36

0
5 tane ek paket gelecek WoW'a beyler daha zaman var yeni oyuna, ben de çok istiyorum ama... Bu arada WotLK çıkalı 2 sene olmuş he, zaman nasıl geçiyor böyle ya inanılmaz...

CodeMachine

24.10.2010 12:07:14

0
Atmasfoeri daha karanlık bir oyun yapsalar mmorpg olarak bence güzel olur. azeroth sanki oyun bahçesi gibi, yada adamları öldürüken ne kopan parçalar ne etrafa kan sıçraması var. Yapsınlar söyle +18 bir mmorpg bizde kendimize gelelim.

Devoin

24.10.2010 03:38:25

0
Hakikaten yeter artık pakette paket. Gitgide oyun zaten kolaylaşıyor,ticaretinde bir sınırı var.Ne koyarsak yerler mantığında durmadan aynı yemeğin üzerine değişik baharatları katıp katıp duruyorlar. Yapsınlar artık bambaşka bir oyun.

dIsAstEr

24.10.2010 02:30:13

0
Yeni oyun yapsınlar artık, yeter, hala paket çıkıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız