Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom ABD'nin Yeni Baş İşletme Görevlisi Rob Dyer

 
Capcom, Capcom Amerika Birleşik Devletleri ofisine Rob Dyer'ın baş işletme görevlisi (chief operating officer) olarak getirildiğini duyurdu.
 
Basın bülteninin tamamı:
 

Dünya çapında lider bir geliştirici ve video oyunları yayıncısı Capcom, bugün Rob Dyer'ın Capcom ABD'ye baş işletme görevlisi olarak katıldığını duyurdu. CEO Kiichiro Urata'ya rapor verecek, Rob Dyer satış, pazarlama ve işletme dahil olmak üzere şirketin Amerika'daki yayıncılık işlerinin tüm yönlerinden sorumlu olacak.

Video oyun sektöründe 25 yılı aşkın deneyimiyle Dyer Sony Computer Entertainment Amerika, Zynga, Eidos Interactive, Crave Entertainment Group ve daha birçok şirkette çeşitli liderlik rolleri üstlenmiştir ve satış ve büyümeyi teşvik etmek için global ölçekte geniş çaplı girişimlere liderlik etmiştir.
 
CEO Kiichiro Urata yeni COO Rob Dyer hakkında şu şekilde konuştu: "Rob'un stratejik zekası, derin endüstri bilgisi ve varolan bağlantıları Capcom'un iş hedefleri için hayati bir rol oynayacak. Monster Hunter, Resident Evil, Street Fighter ve Devil May Cry gibi inanılmaz popüler marka portföyümüzün başarısına yardımcı olacak." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Call of Duty: Black Ops 4 ‘Nuketown’ Haritası Fragmanı Thronebreaker: The Witcher Tales Steam'de Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız