Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, 2019'un Son Çeyreği İçin Mali Raporunu Paylaştı

 
 
Resident Evil 2 ve Monster Hunter World gibi oyunların yayıncısı olan Capcom, 2019 yılının son çeyreğine dair yani, 1 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasına dair mali raporunu paylaştı.
 
Rapora göre Monster Hunter World, 15 milyondan fazla satmış. Oyunun genişleme paketi olan Iceborne ise 4.5 milyondan fazla satmış. Iceborne konsollar için Eylül ayında, PC için ise geçen ay çıkmıştı. 
 
2019 yılının en önemli oyunlarından olan bu yıl da üçüncüsü gelecek olan Resident Evil 2 Remake'in de satış sayısı açıklandı. Rapora göre Resident Evil 2 Remake ise 5 milyondan fazla satmış. 
 
Yine geçtiğimiz yıl çıkan Devil May Cry 5'in satış sayısı açıklanmasa da Capcom, oyunun satışlarından memnun olduğunu söyledi.
 
Capcom 2019'un 1 Nisan - 31 Aralık tarihleri arasında toplamda 485.2 milyon dolar kazanmış. Bu sayı yine aynı tarih aralığı için 2018'e göre %13.6 aha az. 485.2 milyon dolar gelirin 372.2'si dijital marketlerden elde edilmiş. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Oyun capcom monster hunter world iceborne satış sayısı resident evil 2 devil may cry 5
Code Vein Satışları 1 Milyonu Aştı Dreams Erken Erişim Kullanıcıları Tam Sürüme Üç Gün Önceden Geçecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız