Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: World War II, Bu Neslin En Çok Satan Call of Duty Oyunu Oldu


     2017 yılı Activision için güzel geçmişe benziyor. Öyle ki bu yılın en yüksek satış rakamına ulaşan 2 oyunu bu firmadan çıktı.

     Call of Duty: WWII ile serinin köklerine dönen oyun çıkışıyla birlikte oldukça ilgi gördü ve içinde bulunduğumuz neslin en çok satan Call of Duty oyunu oldu. Aynı zamanda konsollar bazında yılın en çok satış yapan oyunu da yine Call of Duty: WWII oldu. Dünya çapındaki satışlardan toplamda 1 Milyar Dolar civarı gelir sağlayan oyun bu satış performansıyla Ghosts, Advanced Warfare ve Black Ops 3'ü geride bıraktı.

     Diğer yandan yılın en çok satan 2. konsol oyunu da Destiny 2 oldu. Destiny 2 aynı zamanda Activision tarihindeki en iyi çıkış dönemine sahip PC oyunu olmayı başardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Rocket League 38 Milyon Oyuncuya Ulaştı Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'dan Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_Non_Grata

26.12.2017 07:00:57

0
Battlefield 1 in yanına yaklaşamaz ama işte amerikalı bebeler tapıyor bu seriye.

BSC Misafiri

26.12.2017 06:36:06

0
Bence oyun kötüydü. Yapay zekadan tut oynanışa kadar. her şey kötüydü. Blackops2 yi yarıda bıraktığım günden beri ilk defa CoD oynayım dedim son bölümü bitirmeden sildim.

BSC Misafiri

25.12.2017 08:06:40

0
Bundan böyle oyun motoru değişmedikten sonra yeni güzel yenilikler gelmeden bir daha cod oyunu almayacağım.Çünkü hiç birinin bir birinden farkı yok.Her sene bu rakmlara ulaşması bizim yanlışımız.

BSC Misafiri

24.12.2017 19:37:51

0
cod'un bundan sonraki oyunları hep ww ağırlıklı olacaktır buraya yazıyorum iyi haber

BSC Misafiri

22.12.2017 19:57:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıl sonuna kadar 15 milyonu doldurur büyük ihtimal. Bence güzel gözüken bir oyun ama senaryo kısmı olmamış. Aslında isteseler yaparlar ama yapmıyorlar ittifak kuvvetlerini öveceğine güzel bir senaryo oluştur. Ve çok pahalı şimdi bu oyun bf1'den daha mı değerli? 1.Dünya savaşı görmek isteyen bir operasyonlar modu oynasın :)
Senaryo modu olmamış mı ?? kardeş ne tür oyunlar oynuyorsun çok merak ettim.Son dönemin en iyi senaryo moduna sahip bir COD.

BSC Misafiri

21.12.2017 21:53:18

0
Yıl sonuna kadar 15 milyonu doldurur büyük ihtimal. Bence güzel gözüken bir oyun ama senaryo kısmı olmamış. Aslında isteseler yaparlar ama yapmıyorlar ittifak kuvvetlerini öveceğine güzel bir senaryo oluştur. Ve çok pahalı şimdi bu oyun bf1'den daha mı değerli? 1.Dünya savaşı görmek isteyen bir operasyonlar modu oynasın :)

Drima

21.12.2017 19:57:11

0
Demek ki para için uzaya çıkmaya gerek yokmuş.. Artık anlamışlardır umarım ve WW1 ya da MW 1 üstüne çıkmazlar (hikaye-teknoloji-senaryo yılı olarak)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız