Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Warzone Kısa Bir Süre Sonra 200 Oyuncuyu Destekleyecek

 
Yayıncılığını Activision'ın, geliştiriciliğini ise Infinity Ward'un yaptığı oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone bildiğiniz gibi şu anda erişime açık durumda. Oyunun ise 150 kişiyi destekleyen battle royale modu için yakın zamanda gelecek olan bir güncelleme paylaşıldı.
 
USA Today ile konuşan stüdyo başkanlarından Patrick Kelly, oyunun 150 kişiyi destekleyen battle royale modunun oyuncu sayısını, 200'e çıkaracaklarını açıkladı. Hatta bu güncellemeyi çok yakın bir zamanda yapacaklarmış ve zaten şu anda kendileri bu versiyonu ile oynayabiliyorlarmış. Ayrıca şu anda 3 kişiden oluşan takımların, oyuncu sayısını da arttırmayı planlıyorlar.
 
Call of Duty Warzone şu anda ücretsiz bir şekilde PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Oyun sadece 24 saatte 6 milyon oyuncuya ulaştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Iron Vulture PC için Duyuruldu DOOM Eternal Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

12.3.2020 19:58:21

0
Ya isterse 1000 oyuncu olsun ne farkeder. Apexde 60 kişi ile o kadar keyifli maçlar oluyor ki anlatamam. Ha squadlar 8+ kişilik olsaydı enteresan olabilirdi.

BSC Misafiri

12.3.2020 18:14:56

+2
Bende bunu düşündüm be adamlar yapıyor helal oyun fena değil 200 kişi olursa daha eğlenceli geçecektir. Keşke Dice da şöyle tanklı uçaklı 1000 kişilik bir bedava battle royal çıkarsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız