Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty WWII'ye Hileciler Doldu

 
      Call of Duty World War II için PC betası başladığı gibi oyunda hile yapanlar ortaya çıktı. Multiplayer maçlarda hile yapan oyuncuların görüntülendiği pek çok oynanış videosu yayılmaya başladı.
 
     29 Eylül geçtiğimiz Cuma günü açılan PC betası için hacker'lar hızlı bir müdehale ile oyuna hile entegre etmeyi başardı. Oyunun tam sürümünde durum ne olur bilinmez ama oyunların betasına gerekli koruma sistemlerinin konulmadığını görmüştük daha önce. Hatta Battlefield 1'in betasında da hile kullananlar ortaya çıkmıştı. Umarız oyun çıkışından sonra bu durum için kesin bir çözüm bulunur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Gwent'e 40'tan Fazla Yeni Kart Getiren Güncelleme Çıktı Super Mario Odyssey'de Mario'nun Giyeceği 25 Farklı Kıyafet Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.10.2017 13:59:48

0
Oyunun şu hileciler tarafını bir düzeltemediler ben genelde treyarch yaptığı cod'u seviyorum ama malesef hepsinde'de hile oluyor Yorumlarda bir arkadaş oyunun tam sürümü çıkınca vac ertesi gün bunları banlar demiş ama malesef öyle olmuyor. Adamı reportluyorsun ama banlanmıyor cod forumlarında adamlar video çekip koymuş,steam hesabını koymuş tık yok aradan 2 ay geçmesine rağmen herif hala hileli bir şekilde çıkıp oyunu, oynayabiliyor. Parayla satılan hileler sunucu üzerinden çalıştığı için vac sistemi bunu çözemiyor ve iş topluluk admilerine kalıyor, eğer admin kullanılan hileyi tespit edemezse kullanıcılara soruyor vs, vs uzar gider. Konsolda ise durum tam tersi pc kullacılarından 10 kişiden 5-6'sı hile kullanırken konsol'da daha doğrusu ps4'de bu durum 1-2 civarında bu yüzden pc oyuncuları 10.000 kişi ile oyun oynarken konsollarda, kişi sayısı 100.000 kişiyi bulabiliyor.

gesso

3.10.2017 01:07:52

0
Hiçbir vakit bu oyunu satın almayacak kişiler açık betaya girdiler ve hile açtılar. Önemli bir şey değil. Nihai sürümde hile çok az göreceğiz ve gördüğümüz kişi muhtemelen bir sonraki gün Vac ban yemiş olacak. Oyunun PC sürümünü aldığımda hile yüzünden pişman olur muyum, diye düşünenler bu konuda müsterih olsun. Endişeye mahal yok.

dr20mouse

3.10.2017 00:04:21

0
Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar oyunu beğenmemiş ama ben beğendim team deathmacth'i çok güzeldi ta ki dün geceden bugün bitene kadar gelen hilecilere kadar. Eğer böyle hileciler olursa bu oyuna para verilmez çünkü herifler direk kafadan indiriyor adamın tek yaptığı etrafta gezip sol fare tuşuna basmak. Saç baş yolduruyor resmen.

tayfun34_4

2.10.2017 23:38:21

0
sanki diğer cod oyunlarda farklı kimde vac record varsa cod oynuyor.bf de hile yapsan bütün bf oyunlarından yasaklanıyorsun.steam de böyle birşey olmadığı gibi birde bellirli bir süre sonra yasakta siliniyor daha adamlar yine hile yapmasın ki beta dan başlar.

BSC Misafiri

2.10.2017 23:15:18

0
rakip firmadan olsam rakip oldugum oyuna hile cikarmak icin ugrasirim ki oyun kotulensin tutulmasin.

BSC Misafiri

2.10.2017 22:11:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner cod da hileye ne zmn cozum buldular da simdi bulsunlar hep vaad var icraat yok
Ne icraatı olmadı söyle bakalım bu cümle tam sizlere göre.

BSC Misafiri

2.10.2017 22:11:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk fulu çıkınca çok az olur ban yeme oyundan olma korkusuyla
Ben Güney Kore'deki internet kafelerde hileyle Overwatch oynayanların videosunu izlemiştim, istedikleri kadar banlasınlar tekrar hesap açıp hileye devam ediyorlardı. Yani bazıları donanıma burun kıvırıyor ama konsolda online oyun oynayanların ezici çoğunluğu hileden tiksindiği için FPS'lerde oyun kumandasının kahrını çekiyor.

MassiveDeviL

2.10.2017 21:57:03

0
COD WWII inceleme videosundaki yorumum; alıntıladım. “oyun standart COD, eğlenceli ama az önce sildim beta'yı. inanılmaz hacker dolu !!! bu nedir ya! COD hiç bir zaman bu hilecilere önlem alamıyor! BF serilerinde en azından bir mücadele var hilecilere, banlanıyorlar yada atılıyorlar server'dan. Hatta engelleniyorlar. ama bu COD'da asla ama asla hilecilere önlem alınamıyor. iki gündür aimbot ve wallhacker'lar dolmuş taşmış. adam aleni kullanıyor ya! VAC ban'ı olan adamlarla dolu oyun! hal böyle olunca sahip olduğum tüm COD serilerinden çabuk sıkılmış ve nefret etmiş oluyorum. satın almaktan vazgeçtim. bu hileciler bitmeden bu oyun oynanmaz beyler.”

:::LOSTPLANET:::

2.10.2017 19:35:35

0
Gtx1080 ekran kartı ve ryzen 1700x işlemcili pc kullanıyorum. Betayı dün denedim sistemimde.Görseller konsoldan bi yarım tık daha öndeydi.Playstation PRO sahibiyim bu arada. Fakat gtx1080li sisteme rağmen oyundaki hareketlerimde bi yapaylık , tutukluk vardı.Galiba netten kaynaklanıyor. PRO'da oynarken oyun yağ gibi akıyordu resmen.Ben de tam tersine konsolda daha fazla keyif aldım. Betayı oynarken garip garip oynayanlara çokca denk geldim.Ben havadayken adamın beni kafadan sniper ile vurmasını mı ararsın , duvar arkasından daha beni görmemişken bana doğru yönelip kafama nişan alan oyuncuları mı ararsın hepsi oldu.İyi ki killcam var. Oyun çıksın report edeceğim her birini tek tek.

TristanBrada

2.10.2017 18:41:31

+2
Oyun tırt zaten, hile olsa ne fark eder yav.

sh4dy_081991

2.10.2017 18:30:30

0
ben betayı 8 saat kadar oynayabildim bu sürede bir aim hack kullanan ve bolca wallhack kullanan oyuncuya denk geldim pc de konsola göre çok daha fazla keyif aldım hem mouse klavye hemde grafiksel olarak daha iyi izlenim aldım ama bu hileciler oyundan soğutur insanı.

Shovel Knight

2.10.2017 17:33:11

+3
cod da hileye ne zmn cozum buldular da simdi bulsunlar hep vaad var icraat yok

rambocuk

2.10.2017 17:19:47

+1
fulu çıkınca çok az olur ban yeme oyundan olma korkusuyla
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız