Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Vanguard Yeni Güncelleme Detayları

 
 
Sledgehammer Games, Call of Duty Vanguard için yeni güncelleme yayınladı. Ayrıca ekip 9 Aralık'ta başka bir güncelleme daha yayınlayacağını duyurdu. 
 
Son güncelleme, bazı silah ve öğe düzeltmelerinin yanı sıra haritalarda yer alan sorunlarını da ortadan kaldırdı. Harita içerisindeki açıklar kapatıldı ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
 
Bu yama ile beraber Demyansk, Oasis, Tuscan ve Numa Numa haritalarındaki açıklar kapatıldı. Açıklar kapatılmadan önce oyuncular haritaların dışına çıkabiliyordu. Ek olarak haritalar için çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
 
Öte yandan bazı oyuncuların nişangah kilidini açmasını engelleyen bir hata düzeltildi. Ayrıca oyuna yeni başlarken silahın görünmez olma sorunu ortadan kaldırıldı. Ek olarak Keskin Nişancılar için DP oranları artırıldı. Bunun yanı sıra silah ön izlemelerindeki çeşitli sorunlar ortadan kaldırıldı.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming nişancı aksiyon
Far Cry 6 için 3. Güncelleme Yayınlandı Call of Duty Warzone'a Ricochet adlı Hile Sistemi Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Vanguard
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız