Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare'in İlk Gün Güncellemesinin Boyutu Belli Oldu

 
Yarın itibariyle erişime açılacak olan Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty: Modern Warfare'in ilk güncelleme boyutu belli oldu. Daha öncesin sistem gereksinimleri açıklandığında, cihazınızda istediği boş alan boyutunun 175 GB olması oyuncular tarafından haklı bir tepki çekmişti.
 
Sonrasında yapımcı firmanın açıklaması üzerine oyunun direkt olarak boyutunun 175 GB olmayacağı, ilerleyen süreçte gelecek güncellemelerle birlikte cihazınızda en son kaplayacağı alan olduğu söylenmişti.
 
Bugün itibariyle öğrendik ki oyunun Xbox One ve PlayStation 4 üzerindeki ilk gün güncelleme boyutu 60 GB. Daha yeni çıkan bir oyun için bu kadar büyük bir güncelleme boyutu olması gerçekten ilginç. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, kutulu versiyona sahip olsanız bile ilk gün güncellemesini yapmanız gerekiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
MediEvil Remake'ten Yeni Fragman: "Filling One’s Chalice" Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters Bir Sonraki Mali Yıla Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.10.2019 16:42:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: xenferious Oyunu oynamadan hikayeyi bilmeden propaganda var diyorsunuz ya ayıp ayıp. Battlefield 1 oynadınız Çanakkalede savaştınız şimdi ayıp mı oldu yani. Sonuçta bu bir eser ve eğer ki dediğiniz dogru teroristlerin propagandası var ise zaten bu bi gerçek ABD resmen destekliyor onları ve bu onların çok büyük ayıbı bunun da farkındalar belki oyunda yaptıkları bu desteğin kötü bir seçenek oldugundan bahsedecekler. Sonucta gerçek olaylardan esinlenmişler ise zaten olan bir durumu anlatmışlar. Bakalım onların gözünden neden acaba bu pisliklere destek verdiklerini anlamıs oluruz.
Hocam onda ülkeler vs atıyor. Adam olup girmeselerdi savaşa denilebilir de burada biji biji olayı var. Ülkeler değil bir ülkeye terör örgütü vs atmaya çalışıyor. Kanımca arkadaş haklı. Bi de tavsiyem BF1'in gelibolu bölümünü tekrar oynaman yönünde. Hatta netten bak finaline. Türkler öyle bi savundu ki topraklarını kimseye vermediler. Kalan yetenekli subay ve generaller yeni ülke olan TR yi kurdu diyor.

xenferious

25.10.2019 00:15:10

+1
Oyunu oynamadan hikayeyi bilmeden propaganda var diyorsunuz ya ayıp ayıp. Battlefield 1 oynadınız Çanakkalede savaştınız şimdi ayıp mı oldu yani. Sonuçta bu bir eser ve eğer ki dediğiniz dogru teroristlerin propagandası var ise zaten bu bi gerçek ABD resmen destekliyor onları ve bu onların çok büyük ayıbı bunun da farkındalar belki oyunda yaptıkları bu desteğin kötü bir seçenek oldugundan bahsedecekler. Sonucta gerçek olaylardan esinlenmişler ise zaten olan bir durumu anlatmışlar. Bakalım onların gözünden neden acaba bu pisliklere destek verdiklerini anlamıs oluruz.

Frobe

24.10.2019 21:35:04

0
İlk gün güncellemesi zaten kutulu oyunlara özel bir durum. Dijital alırsanız full hâlini indirirsiniz. Ne amacı var 50 GB önce 60 GB sonra? PS4 diskleri 50 GB olduğu için kalanını indirtiyorlar işte çift bluray yapmamışlar RDR II gibi.

BSC Misafiri

24.10.2019 21:22:58

+3
Almayın aldırtmayın bu oyunu PKK propagandası var. Hatta site yönetimi olarak oyunun haberlerini dahi yapmayın.

sametmercan53

24.10.2019 20:03:06

0
Toplamda 4-5 saatimi alacak gibi duruyor oyunu indirmek.Sıkıntı ya.

BSC Misafiri

24.10.2019 19:14:19

+1
Eh.. Bu ülkede bu oyunu alan biri zaten 100megabit internete sahip bir aileye mensuptur :) 60gb 70gb komaz, oyunun düz sürümü zaten 470TL :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız