Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare’de İlginç Bir Easter Egg Bulunuyor


Yazımız Call of Duty: Modern Warfare ile ilgili spoiler içermektedir.
 
Oyuncular Call of Duty: Modern Warfare’in bir görevinde Camden Town’da bir eve baskın yapıyor. Bu görev oyunun en iyi görevlerinden biri olarak nitelendiriliyor ayrıca gizlilik ve hassasiyet gerektiriyor. Baskına gittiğinizde bir odada ağlayan bebeğine doğru yönelen bir anne var.
 
Eğer anneyi vurursanız bebek ağlamaya devam ediyor ve asker olan diğer arkadaşlarınız size öfkeleniyor. Arkadaşlarınızdan biri bebeği alıyor ve beşiğine geri koyuyor. Bu noktada mantıklı olan seçenek oyunda ilerlemek olacaktır. Ya da onun yerine bebeği vurabilirsiniz ama kesinlikle yapmamalısınız.
 
Bebeği öldürmeye karar veren oyuncular özel bir mesaj alıyor. Bebeği öldürdüğünüzde “Çocuklar savaşçı değildir.” diye bir mesaj çıkıyor ve sizi kayıt noktasına yönlendiriyor. Eğer birden fazla kez bebeği öldürmeye çalışırsanız ekranda “Ciddi misin?” diye bir soru beliriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Oyunlarda Bize Eşlik Eden Köpekler Kingdom Come Deliverance’a Mod Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LMakani20

30.10.2019 11:19:02

0
Spoiler ** Kadin karakter cidden bos olmus. Olaya kendi tarafimizdan baktigimiz icin de diyebilirsiniz ama kadinin gecmisi hikayesi vs. her detayi gayet itici. Oyunun hikayesi zaten genel olarak guclu degil ama oynanisin cok kaliteli olmasi bu acigi kapatiyor bana gore. Bir de yine belirteyim kyle garrick isimli sahsin gaz ile zerre alakasi yok. Gaz'in sozde gencligiyle cod4teki hallerini karsilastirin. Zerre alakalari yok. Kardes bile olmayacak kadar benzemiyorlar birbirlerine

Frobe

30.10.2019 02:10:12

+1
----SPOILER--------SPOILER--------SPOILER---- İlk MW oyunundan öncesini sanki re-boot etmişler de, sonraki çıkacak oyun aslında COD 4 karşılığı olacak TF 141 ile? ----SPOILER--------SPOILER--------SPOILER----

JustInCase

30.10.2019 01:54:47

+1
Ulan bunların da bu medya ortamlarında yaptıkları bu sevgi pıtırcığı reklamları beni bitiyor ya. Senin full techizatlı son teknoloji silahlı askerlerin taaaa okyanus ötesinden suriyeye kadar çocuklara şeker dağıtmaya mı geldi? Geldiniz terör örgütü ypg ile bir olup çoluğun çocuğunun hayatını mahvettiniz orada yıllarca. Çocukların masumiyetini düşündükleri için mi bir zamanlar apo denilen o bebek katilinin başını çektiği pkk/ypg denilen o örgüt ile sınırda şu an askerlerimiz savaşırken bütün avrupa ve amerika bizi engellemek için 40.000 takla atıyor? Yapıyorlar ediyorlar ondan sonrada çıkarıyorlar bir call of duty iyice yüzlerine sıvıyorlar yaptıkları pisliği. Sizin askerleriniz o çocuk ortadoğu'da doğdu diye alır yakarak gene öldürür onu. Yetmez üstüne bide annesine toplu tecavüz edersiniz ırak savaşında gördük emsallerini.

Hell-Riegel

30.10.2019 01:23:38

0
Oyunda, önceki serilerin her bir oyununda rastladığımız vurucu, akılda kalıcı bölümler yok ama savaşın vahşetini yansıtan birkaç durum var ki daha önce hiçbir cod oyununda rastlamadığımız türden. Oyun gerçekten özene bezene yapılmış, bariz vahşet sahneleri de içermesi herkesehitapedeceğimcilik kaygısına düşülmediğini de gösteriyor. Şu pis kadın karakter olmasaydı benim açımdan dört dörtlük bir oyundu. Ayrıca Campaign biraz daha uzun olmalıydı tabii. Yine de oyunun sonunda, yıllardan beri beklediğimiz seriye kavuşmanın verdiği tadı aldım, devam oyununu merakla bekleyeceğim. Konuya gelirsek; ben o bölümde kapı açılır açılmaz refleks olarak kadını vurmuştum, ağlama sesine doğru gidip çocuğa bakmış ve devam etmiştim. Hangi psikopat bebeğe vurmayı düşünmüş ve bunu yapmış olabilir aklım almıyor. Yanlışlıkla basmıştır diye düşünmek istiyorum. Ayrıca, normalde bazı savaş oyunlarında dostlara sıkamazsınız, siz tetiğe bassanız da o karakterin üzerinde imleç olduğu zaman ateş etmez. İnfinity ward ne demeye böyle bir özelliği koymamış o bebeğin üzerine? Akıllarınca mesaj mı vermeye kalkmışlar? Sen öyle yazdın diye, o tetiğe basmayı düşünmüş adam, pardon ya ne kadar da rezil bir insanmışım mı diyecek? Aklımda sorular
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız