Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Dördüncü Sezonu 11 Haziran'da Başlıyor

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, normalde 3 Haziran'da başlaması planlanan fakat Black Lives Matter protestolarını desteklemek adına ertelenen Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone dördüncü sezonu için yeni tarih verdi.

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone dördüncü sezonu 11 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 09:00'da başlayacak.

Dördüncü sezon yeni operatör Captain Price, yeni Battle Pass, yeni kozmetik mağaza öğeleri, yeni oyun listesi, yeni çok oyunculu haritalar, yeni silahlar, yeni Special Ops içeriği, yeni Warzone içeriği ve daha fazlasını ekleyecek. Ayrıntıları yarın sabah yama notları ile birlikte öğreneceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Epic Games Store'un Sonraki Ücretsiz Oyunları ARK ve Samurai Shodown NeoGeo Collection AMD Ryzen 3000 Serisi İşlemci Alana Horizon Zero Dawn Hediye

yuuciin

11.6.2020 01:33:41

0
Oyun ilk çıktığında harita yeterli düzeydeydi, eksikleri yeni diye görmezden gelebiliyordunuz ama yaklaşık 4 ay oldu ve bu sezon da haritaya değişiklik getirmezlerse büyük yanlış yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız