Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare II Telefon Doğrulamasını Gerektirecek

 
Son zamanlarda Overwatch 2'de devre dışı bırakılan tartışmalı güvenlik teknolojisi 2FA (İki Faktörlü Kimlik Doğrulama) sisteminin, aksiyon nişancı oyunu Call of Duty: Modern Warfare II'de yer alacağı bildirildi. Blizzard'ın web sitesine göre oyuncular, Modern Warfare II'yi oynamak için telefon doğrulaması yapması gerekecek.
 
Yakın zamanda Overwatch 2'de uygulanan ve daha sonra kaldırılan 2FA doğrulama sistemi oyunculara zor durumlar yaşatmıştı. Bazı oyuncular oyuna giriş yapmakta sıkıntı çekerken bazıları da farklı farklı sorunlarla karşılaşmıştı. Şimdi ise bu sistemin Call of Duty: Modern Warfare II'de yer alacağı söz konusu.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. Oyunu ön sipariş verenler 20 Ekim'den itibaren campaing moduna erken erişim hakkı elde edecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline aksiyon macera nişancı hikaye fps
Gotham Knights için Başarım Listesi Açıklandı Ark II'nin Çıkışından Sonra 3 Yıl boyunca Game Pass'te Kalacağı Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

11.10.2022 21:02:50

0
Hileciler babalara geldi simdi

BSC Misafiri

11.10.2022 18:52:13

0
Bu ne arkadaş eski dönemini özledim yeni nesilde yeni dertler yok email yok telefon doğrula yok ssd yetmedi yok cd tak kalanını intenetten dowloand yap bir ssd 3-4bin eskiden negüzel kurar oynardık mis gibi

BSC Misafiri

11.10.2022 18:14:08

0
merhaba bu kulaklıkla bu oyundan iyi sonuç alabilirmiyim? https://www.inceleriz.com/polostar-phoenix-pgm05-7-1-gaming-kulaklik/

BSC Misafiri

11.10.2022 18:13:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hem hile için, hem de zekilik yapıp oyunu başka ülkelerden ucuza alanlar için alınan güzel bir önlem. Overwatch 2 için ağlayan çok fazla Avrupalı insan vardı Reddit konularında. Nedeni ise oyunun alındığı ülkeye ait bir telefon numarası kullanılması zorunluluğu var.
smurfleride bi nebze engeller sanki,gerçi çakma numara satan siteler vs var onlarla yapabilinir mi bilmiyorum,ama ben sevdim bu sistemi eğer düzgün çalışıyorsa tabi

BSC Misafiri

11.10.2022 16:15:05

0
Hem hile için, hem de zekilik yapıp oyunu başka ülkelerden ucuza alanlar için alınan güzel bir önlem. Overwatch 2 için ağlayan çok fazla Avrupalı insan vardı Reddit konularında. Nedeni ise oyunun alındığı ülkeye ait bir telefon numarası kullanılması zorunluluğu var.

BSC Misafiri

11.10.2022 14:52:06

0
ow2 de cok sorun yasadılar,hileyi önlüyor mu acaba :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız