Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobile’a Zombi İstilasıyla Birlikte Kavurucu Sıcaklar Geliyor

 
 
Call of Duty: Mobile’ın 6. Sezonu “Hesaplaşma” 29 Temmuz Perşembe günü başlıyor. Ayrıca yeni sezonla birlikte “Yaşayan Ölülerin Kuşatması” oyun modu yepyeni tarzı ile oyunu istila etmeye geliyor.
 
Oyuncular güneş kremlerini ve özel cephaneliklerini hazırlasınlar; çünkü oyunun yeni sezonu kavurucu sıcaklar ve yepyeni bir zombi modu ile geliyor. Oyun 6. Sezonu “Hesaplaşma” yeni savaş biletini, yeni karakterleri, silah şablonlarını ve iki yeni haritayı oyuncuların beğenisine sunuyor. Yeni sezonla birlikte 50 kademeli savaş biletiyle birlikte Rosa – İkili Ajan kostümü, yeni MX9 silahı, yeni skor serisi, oyuncu kartları, tılsımlar ve daha birçok yeni içerik oyuna ekleniyor.
 
Yaşayan Ölüler, Oyunu Kuşatmaya Etmeye Geliyor 
 
 
 
Zombi kitlerinizi ve ekipmanlarınızı da hazırlayın. Zombiler sınırlı bir süre için Call of Duty: Mobile’a geri dönüyor. Yenilenen “Yaşayan Ölülerin Kuşatması” etkinliğinde oyuncular kendilerini tüm ekipmanlarını ve kaynaklarını kullanmak zorunda olacakları, ardı arkası kesilmeyen bir zombi istilasının ortasında bulacaklar.

Yeni sezonla birlikte heyecanın tavan yapacağı bu yeni etkinlik 31 Temmuz'da başlayacak. Oyuncular takımlarıyla beraber 5 gün 5 gece boyunca ölümsüz zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verecek.

İzole edilmiş özel bir Battle Royale haritasında konuşlanacak oyuncular, gün boyunca mobil üsleri için ekipman ve malzeme toplayacaklar. Gece olduğunda ise mobil üsleri yok etmeye çalışan zombi akınlarına karşı hayatta kalma savaşı verecekler. Oyuncular her akında sayıları artan ve güçlenen zombilere karşı taretleri, özel silahları, savunma kulelerini ve tüm cephaneliklerini kullanacaklar. Oyuncular akınlara karşı hayatta kaldıkça “Shorty – Ether Makinesi” ve “Zombi Tank Dempsey” operatör görünümü gibi 25’ten fazla özel ödülleri de elde edebilecekler. Oyuncular ayrıca zombi akınlarına karşı mücadeleleri boyunca daha önceki zombi modlarından tanıdıkları bazı karakterlere de rastlayabilecekler.
 
Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla beraber oyuna gelecek tüm yeni içerik ve güncellemeler ise şu şekilde;
 
İki Yeni Harita

- Slums: İlk olarak Black Ops II'de karşımıza çıkan, klasik ve rekabetçi bir harita olan Slums’da sokaklarda ve meydanın çevresindeki sıcak çatışmalara ve her köşeden çıkabilecek tehlikelere karşı hazır olun.
- Stack: Bir çöl eğitim tesisinde yer alan simetrik bir harita olan Stack üzerinde küçük takım taktikleri için hazır olun. İlk olarak Modern Warfare'de karşımıza çıkan Stack, 6. Sezonla birlikte Gunfight oyun modu haritaları arasına katılıyor.
 
Yeni İçerik Sezonları
 
 

Dereceli Seriler ve Klan Savaşları oyun modları da 6. Sezonla birlikte yeni sezonlarına devam ediyor. Dereceli karşılaşmalardaki güçlü rakipler ve Klan Savaşları için ele geçirilecek yeni noktalar, oyunculara birbirinden özel ödüller sunuyor.

6. sezonla birlikte ayrıca yeni sezonluk mücadeleler, şanslı çekilişler, içerik paketleri, özel teklifler ve birçok yeni içerik oyun içi mağazada oyuncuları bekliyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
ConnecTank 28 Eylül'de Çıkış Yapacak Animoca, Blowfish Studios'u Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız