Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Ghost Wii U için Çıkabilir


     Call of Duty: Ghosts'un Nintendo Wii U için çıkmamasını bekliyorduk, ama geliştirici firma fikrini değiştirmiş olabilir. Bu nesil konsolların yanı sıra yeni nesil için de çıkacak oyunun Wii U sürümü için ilk ışık göründü.
 
    Infinity Ward'tan yapılan açıklamada Call of Duty: Ghosts'un Wii U sürümü için beklemede kalınması söylendi. Muhtemelen oyunun Wii U sürümünü geliştirecek bir stüdyo ile anlaşılmaya çalışılıyor. Bekleyip görelim
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Call of Duty Ghosts
Dark Souls II'nin E3 Demosundan Bazı Bilgiler Oddworld: Stranger’s Wrath HD Wii U için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tizar

12.6.2013 14:53:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: oa1907 @tizar %100000 cod fanı olduğun belli oldu.o bina yıkma dediğin yorumunda aklıma cod 2 rus kampı bölümlerindeki nazi binası gelmedi değil ama bu gökdelen.adamlar tutturmuş bir riley (köpeğin adı) saçmalıklar peşinde koşuyor.gitmişler "traffic" ile odul alan bir yazarı tutmuşlar.bu iyi bir şey hikayeyi daha da iyi yapabilir.motor zaten hep aynı call of duty 4 modern warfareden beri.tamam oynayış eğlenceli ona bir lafım yok.ama yeni nesile sunum yapıyorsun da bu grafikler ney allah aşkına.wii u değil vitaya bile gelir bu oyun benden söylemesi.
kimse bu oyunun grafikleri yeterli değil, kötü diyemez. eski nesil cod ile dağlar kadar fark var. bu oyunu grafik olarak beş para etmez diyorsanız ac4, the last of us vs. gibi oyunlarıda çöpe atın çünkü grafik kaliteleri aynı oyunlar renk paletleri çok yakın kaliteyi göremiyorsanız doktora gidin. ayrıca bf4 ün multi haritalarında grafikten eser yok.

BSC Misafiri

12.6.2013 12:20:44

-1
Atariye bile çıkar. Hoş atari grafikleri yanında bile sırıtır ya oyun.

erkankobra

12.6.2013 10:44:50

0
yahu zevkler renkler tartışılmaz alır oynarım kimene bf4 de alırım cod yıda eğlendiriomu yeter crisis 3 e basmışlar amino asidi pardon grafiği ama gram eğlence yok bence grafik 2. planda önemli olan eğlendirmesi oyunun grafiktte biyere kadar her yeri grafik olsa ne yazar eğlendirmedikten sonra

OguzTheHun

12.6.2013 09:34:47

0
@tizar %100000 cod fanı olduğun belli oldu.o bina yıkma dediğin yorumunda aklıma cod 2 rus kampı bölümlerindeki nazi binası gelmedi değil ama bu gökdelen.adamlar tutturmuş bir riley (köpeğin adı) saçmalıklar peşinde koşuyor.gitmişler "traffic" ile odul alan bir yazarı tutmuşlar.bu iyi bir şey hikayeyi daha da iyi yapabilir.motor zaten hep aynı call of duty 4 modern warfareden beri.tamam oynayış eğlenceli ona bir lafım yok.ama yeni nesile sunum yapıyorsun da bu grafikler ney allah aşkına.wii u değil vitaya bile gelir bu oyun benden söylemesi.

EzioAuditore_

12.6.2013 03:29:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tizar çekemiyorsunuz oyun bomba gibi geliyor tam anlamıyla bir sinematik şölen bu oyunla birlikte ghosts un oyun dünyasına kazandırdığı yenilikleri copy paste olarak bf5 de görürüz merak etmeyin.
Bu oyun mu bomba geliyor yapmayın Allah aşkına. Piyasada yıllardır emek verilen o kadar çok oyun varken 3-5 şey eklenip yutturulmaya çalışılan oyuna bomba denmemeli.

tizar

12.6.2013 03:02:39

-2
çekemiyorsunuz oyun bomba gibi geliyor tam anlamıyla bir sinematik şölen bu oyunla birlikte ghosts un oyun dünyasına kazandırdığı yenilikleri copy paste olarak bf5 de görürüz merak etmeyin.

Cihathalitt

12.6.2013 02:38:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_ Hiçbir platforma çıkmasın şu saatten sonra.
tamam.

EzioAuditore_

12.6.2013 02:35:45

-2
Hiçbir platforma çıkmasın şu saatten sonra.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız