Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Oynanış Görüntüsü Sızdı

 
Twitch yayıncısı DougIsRaw, Call of Duty: Black Ops Cold War'un multiplayer modundan oynanış görüntüsü sızdırdı.

6 dakikalık oynanış görüntüsünde Miami haritasında 6v6 maç gösteriliyor. Oyunun alfa sürümünden.
 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, oyunun multiplayer modunu 9 Eylül'de tanıtacak.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War, oyuncuların 1980'lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş'ın içine sürükleneceği bir hikaye modu ve yeni nesil multiplayer ve zombies modlarıyla birlikte 13 Kasım'da geliyor.

Sızdırılan oynanış görüntüsüne reddit'teki paylaşımdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Cold War FPS savaş oyunu soğuk savaş call of duty cold war haberler konusu shooter
CD Projekt'in Gelirlerinde %70 Artış Yaşandı Carl Weathers, Greef Karga Rolü ile The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kamikaze_TR_

6.9.2020 14:08:18

0
Cod black ops 1 çok iyi oyundu senaryosundan filmde çıkar dizi de çıkar . Xbox da multisini hala oynayanlar var. Bakalım nasıl turşu bidonu yapmışlar ama treyarc senaryoda bari güzel şeyler çıkarsa.

rambocuk

5.9.2020 09:49:29

0
Cod mw e yeni harita ekleyip sunmuşlar güzel iş lan, ama bf5 i ea play ile deneyince cod mw nin değerini çok iyi anladım, bf 4 den sonra bf gerçekten bitmiş ya

BSC Misafiri

5.9.2020 09:26:47

+1
Arkadaş sormuş daha ne yapsınlar diye, zaten elde yeni COD MW 2019 yapımı var, insanlar hype'landı ama zaten hem yeni MW hem battle royale modu varken, iyi de gidiyorlarken daha cesur bir hamlede bulunabilirlerdi, Black Ops'u oynananlar bilir, en iyilerden serinin, daha kanlı ya da daha gerçekçi olabilirdi, daha ağır bir hava, daha ağır bir oynayış deneyebilirlerdi, kimse neden bunu yaptılar demezlerdi, zaten COD'un belli bir kitlesi var, onlar bir sene daha MW ile oynarlardı ama yeni bir soluk getirip daha fazla kitle, yeni oyuncu katabilirlerdi ama onun yerine sadece aynı oynanış var, multiplayer için almayacak çoğumuz, hikayesi için heyecanlanıyorduk, şimdi bu oynanışı görünce de hikaye için olan tüm hype söndü çoğumuzda...

sh4dy_081991

4.9.2020 22:02:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Aynı tas aynı hamam CoD işte. Neyse raytracing yansımalar ışıklar falan görselleri hoş göstermiş CoD severlere iyi oyunlar. Bir zamanlar deli gibi oynardım ama nedense artık keyifli gelmiyor belki yaş ile alakadır ya da doyduk artık sürekli aynı terane sonuçta. Hikayesi bitiririm MP sini open beta da denerim. Oyunu alacağımı sanmıyorum.</blockquote> Ne bekliyosun söylede sana göre oyun yapsınlar daha gerçekçi silahlar,ortamlar,aksiyonmu istiyosun aynı tas aynı hamammış bi bitmediniz gitti.
Tamam kardeş heyecanını anlıyorum. Doymamışsın belli böyle oyunlara ver parasaını al gene zevk senin zevkin. Ben bu seriyi 2003 den beri ilk CoD oyunundan beri oynuyorum ve kendi görüşümü de belirtmekte özgürüm. Yaşım 30 şimdi belki daha genç birisin anlayabiliyorum senide ama milletin yorumlarına fazla takılmayın benim için bu oyunun artık bir albenisi kalmadı bir çekiliği yok sıradan bir oyun işte her sene aynı çıkmaya devam ediyor. Ben bıktım doydum artık heyecanda duymuyorum bu oyuna karşı.

BSC Misafiri

4.9.2020 21:37:36

+1
Modern warfaredan sonra olmamış.hızlı ve vuruş hissi kötü.

kataaay

4.9.2020 21:04:35

0
"Klasik cod, çöp" diye yorum yapmak yerine hiç yapmayın daha iyi. Cod'un kendi kitlesi kendisine yetiyor zaten. Son modern warfare oyunu ile çok ciddi bir atılım da yaptı, kendi kitlesini tatmin etti, sizi tatmin etme gibi bir amacı zaten olmadı. Oyuna gelecek olursak ben soğuk savaş havası alamadım. Treyarch hem gidip soğuk savaş diye oyun pazarlıyor hem de black ops 2'den hallice (bo2 2025 yılında geçiyordu) bir ortama sahip harita tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Böyle olmamalı, Infinity Ward'ın MW Reboot'da yaptığını örnek alarak ilerlemelerinde fayda var yoksa bir black ops oyununu daha oynamadan geçmek gerekecek.

Fearless_tr

4.9.2020 20:20:47

0
Bunun zombie modu ne oynanir beee :)))

StarSCL

4.9.2020 19:34:17

0
Zahid kardeş güzel tespitlerde bulunmuş. Cod’un son çıkan oyunları birbirine benzer. Cold War’da BF havası sezdim. Vuruş hissiyatı, atmosfer, efektler vs. Bence MW 2’den daha iyi duruyor. Aslında umudum yoktu, almamakta kararlıydım ama yine de betasını deneriz en azından.

[__Zahid__]

4.9.2020 19:10:54

+2
aynı tas aynı hamam. cod mw gibi kayma tuşunu spamlıyorlar koşarken. aman bir kere basmasınlar ölürler. karşılarına adam gelince de yere yatıp sıkıyorlar. klasik kanser cod oynanış tarzı. ikisi de var videoda. cod oyunu olduğu onaylandı. ön sipariş geçecektim vazgeçtim.

Philipp_Plein

4.9.2020 18:54:46

+7
Çöp. Yeni BF duyurulsada 1000 saat gömsek.

TheNewAtilla

4.9.2020 18:24:50

+2
Aynı tas aynı hamam işte adam doymuş haklı bende bfye doydum. Hepsi aynı şeyin laciverdi yenilik yok

BSC Misafiri

4.9.2020 18:23:52

+3
soğuk savaş? siberpunka dönmüş oyun. gene boşuna umutlanmışım

BSC Misafiri

4.9.2020 18:20:49

+2
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Aynı tas aynı hamam CoD işte. Neyse raytracing yansımalar ışıklar falan görselleri hoş göstermiş CoD severlere iyi oyunlar. Bir zamanlar deli gibi oynardım ama nedense artık keyifli gelmiyor belki yaş ile alakadır ya da doyduk artık sürekli aynı terane sonuçta. Hikayesi bitiririm MP sini open beta da denerim. Oyunu alacağımı sanmıyorum.
Ne bekliyosun söylede sana göre oyun yapsınlar daha gerçekçi silahlar,ortamlar,aksiyonmu istiyosun aynı tas aynı hamammış bi bitmediniz gitti.

sh4dy_081991

4.9.2020 17:03:32

+5
Aynı tas aynı hamam CoD işte. Neyse raytracing yansımalar ışıklar falan görselleri hoş göstermiş CoD severlere iyi oyunlar. Bir zamanlar deli gibi oynardım ama nedense artık keyifli gelmiyor belki yaş ile alakadır ya da doyduk artık sürekli aynı terane sonuçta. Hikayesi bitiririm MP sini open beta da denerim. Oyunu alacağımı sanmıyorum.

Manhunt Three

4.9.2020 16:17:36

0
Grafikler çok güzel, silah sesleri ve vuruş hissi güzel. Ama oyun biraz daha yavaş olabilirdi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Cold War ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız