Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 4 Satış Anlamında Çok İyi Bir Çıkış Yaptı

 
Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4 satış performansı açısından çok iyi bir çıkış gerçekleştirdi.

Call of Duty: Black Ops 4, çıkış gününde dijitalde Activision'ın şu ana kadarki en çok satan oyunu olmayı başardı.
 
Bunun dışında oyun PlayStation Store ve Xbox Store'daki çıkış gününde de satış rekoru kırdı. Xbox One'da Activision'ın en çok satan dijital oyunu oldu. İlk defa Blizzard'ın Battle.net platformu üzerinden çıkan PC versiyonu da çıkış gününde Call of Duty: WWII'nun iki katından fazla sattı.
 
Call of Duty Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rob Koştich:

"Black Ops IIII inanılmaz bir oyun ve topluluğun da bu oyuna cevap inanılmaz oldu. Ancak muhtemelen en önemli şey topluluğun Multiplayer, Zombies ve Blackout modlarında çok eğlenmesi. Topluluğun bize olan güveni ve desteğinden dolayı onlara çok minnettarız. Bu sadece başlangıç, Black Ops IIII inanılmaz bir yolculuk olacak."
 
Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops 4 Activision Treyarch
Capcom Her Mali Yılda Üç Büyük Oyun Çıkarmayı Planlıyor Thronebreaker: The Witcher Tales için 37 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

20.10.2018 20:45:50

+1
Black ops 1'in zombi moduna kafayı takmıştım yıllar önce. O mod içinde bile bir sürü gizli detay ve hikaye sayılabilecek şeyler vardı. Sonra çıkan üç black ops oyunu o zombi hikayesine bağlı mi bilmiyorum. Yine de üç farklı oyun modu sunuyor bu yıl CoD. Ve hepsinde de başarılı. Kötü oyun demek saçma bence. Ha yanlısı var mı var. İsmi black ops olmamalıydı. Çünkü diğer üç oyun kendince hikayesi olan yapımlar. Bu ne alaka onu çözemedim.

BSC Misafiri

19.10.2018 23:35:47

+1
çakma makma, pupg den çokdaha akıcı oyun yapısı, çok daha iyi grafikler, zırh konsepti bile çokdaha üstün oyun yağ gbi akıyor, süper ötesi olmuş. zombiler de ayrı bir tat veriyor.

Manhunt Three

18.10.2018 19:39:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yaşının küçük oldupu burdan belli herkese laf yetiştiriyorsun :) Manhunt Three
İstediğime istediğim gibi ve istediğim kadar cevap veririm.Sen veya başkası buna karışamaz.Bu hak bende var.Ama sende yaş ile alakalı atıp tutma hakkı yok.Ama at bakalım küçük de yaşıma beni ilgilendirmiyor.Seninle uğraşacak kadar ne vaktim var ne de senin gibilerine yorum yazma isteğim.Çok merak ediyorsan bir gün karşılaşırız sonra kim küçük kalıyor göreceğiz.

s_demirci_53

17.10.2018 23:08:57

+1
Birde her sene YouTube kanalları cod serisini gömerken oyunun yine fazla satması şaşırtıyor

s_demirci_53

17.10.2018 23:08:02

+1
Oyunun adı Cod:Blackout olsa ve diğer modlar bu oyun Yaninda verilse hiç sırıtmaz, bir kaç oyun videosu izledim yine hızlı ama nedense zevkli bir oyun izlenimi veriyor, ben battlefield serisini seven biri olarak son yıllarda çıkan cod serilerini Silah ve tepkimelerini daha çok beğendim, kimsenin beğenmediği advanced warfare nedense benim daha hoşuma gitti

Gamermn

17.10.2018 00:49:40

0
Baktılar cod u artık yapamıyoruz bari çakma pubg yapalim kesin tutar dediler.amaclarinada ulaştılar.ama bence cod bitmiş.

BSC Misafiri

16.10.2018 19:16:49

0
Yaşının küçük oldupu burdan belli herkese laf yetiştiriyorsun :) Manhunt Three

Wayward Son

15.10.2018 21:36:39

+2
Her yıl CoD'u kaçırmayan biri olarak (bu sene istisna) "CoD öldü" mantığına tamamen karşıyım. CoD dışında doğru düzgün TDM deneyimi yaşatan oyun yok. O yüzden ölüsü bile keyifli. Bu sene almadım Bops 4'ü çünkü standart multiplayer kısmı pek sarmadı. Blackout daha ön planda tutuluyor. BR de benim tarzım değil. WW2 halen sonuna kadar doyuruyor zaten. Halen daha eski oyunları (MW Remastered, MW2, Bops 1-2 vs.) çatır çatır oynanıyor. Keşke EA de bu kadar ilgilenseydi de Bad Company 2'yi eski CoD oyunları ile aynı oyuncu seviyesinde tutabilseydi.

Manhunt Three

15.10.2018 18:30:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İnsanlar geçmişte oynadıkları oyunları beğenmelerinin en büyük sebebi ''azalan marjinal fayda'' teorisi ile açıklanabilir. Bir yaştan sonra oyunlardan zevk almıyor olmanız çok normal, bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. COD'un her yıl satışlarda başırı göstermesi, oyuna giren yeni nesil ile birlikte eski oyuncularını muhafaza edebilme kabiliyetidir ve bunu geriye dönük haritalarla yeniden oyunda işlemesi sağlamaktadır. Hikaye modu eski rağbetini kaybetmiştir ve bu sene oyuna eklememeleri isabetli olmuştur. BR modunu COD'a uygun bir şekilde tasarlanıp hazırlanmış. Battle Royal dünyası gelişerek diğer oyun temalarında kendini sıkça gösterecektir.
Hem satış başarısını söylüyorsun hemde şunu ''azalan marjinal fayda'' kendin ile çelişme.

BSC Misafiri

15.10.2018 18:27:54

+1
Oyunu eleştirirken pugb fornite giydirenlerin tek derdi çocuklar o çocuklar bunlarda kat kat üstün oynayınca sürekli kaybedenler gelir burda oyunu kötüler senin beceriksizliğin niye oyunu kötü yapsın çok çocuk var sıkıcı gelebilir ama çocuklar oynuyor diye oyunu kötülemeyin oyun mu bitti pazarda da sürekli şikayet edip duruyorsunuz sanki zorla aldırıyorlar zorla oynattırıyorlarmış gibi saçmalamayın gidin kendinizi geliştirin kaybedince bebekler gibi ağlamayın

BSC Misafiri

15.10.2018 17:14:04

0
İnsanlar geçmişte oynadıkları oyunları beğenmelerinin en büyük sebebi ''azalan marjinal fayda'' teorisi ile açıklanabilir. Bir yaştan sonra oyunlardan zevk almıyor olmanız çok normal, bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. COD'un her yıl satışlarda başırı göstermesi, oyuna giren yeni nesil ile birlikte eski oyuncularını muhafaza edebilme kabiliyetidir ve bunu geriye dönük haritalarla yeniden oyunda işlemesi sağlamaktadır. Hikaye modu eski rağbetini kaybetmiştir ve bu sene oyuna eklememeleri isabetli olmuştur. BR modunu COD'a uygun bir şekilde tasarlanıp hazırlanmış. Battle Royal dünyası gelişerek diğer oyun temalarında kendini sıkça gösterecektir.

BSC Misafiri

15.10.2018 17:13:50

0
Call of duty nin gerçek yapımcıları ea da çalışıyor Ea şu adamlara şaçma sapan titanfall ve star wars oyunları yaptırmayıp gerçek fps oyunu yaptırsa ve nasıl medal of honnor call of duty olduysa call of duty de başka bir oyuna dönüşse yani sizin anlayacağınız championship manager football manger gibi olmazsa bu cod dedem kalma oyun motoruyla milyonlar satmaya devam edecek...

Manhunt Three

15.10.2018 16:53:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Digital Deluxe 869 tl amma benena.&lt;/blockquote&gt; Burada bile gelmişsin yine Ps'ye laf atmışsın.Her Ps ile az çok alakalı haberlerin altına bu tür yorumlar yazman gerçekten de ne kadar aciz ve basit biri olduğunu gösterir nitelikte.</blockquote> PS'ye lafmı attınız başınıza büyük bir bela aldınız.
... Söze gerek yok kendinizin ne olduğunu belli ediyorsunuz.

SpazJR61

15.10.2018 16:48:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Battlefield ikinci dünya temalı olmasaydı cod bu kadar satamazdı
bf5 sjw ler sağolsun bu kadar tepki geldi ve az satacak büyük ihtimalle

Manhunt Three

15.10.2018 15:56:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Manhunt Three büyük ihtimal yaşın küçük olduğu için eski medal of honor ve codları oynanmamışsın oynasan böyle bir yorum yapmazdın.hikayesiz bir cod duysam hayatta inanmazdım.nerden nereye geldiği belli 7-14 yaş arasına artık hitap ediyor.
Nerede yeni CoD'ları seven biri görürseniz hemen yaşın küçük muamelesi yapın.Ben o oyunların yapımcılarından her şeyine kadar çıktıkları zaman vakıf idim.Tanımadığın birine bir daha yaş ile konuşmaya başlama daha çok rezil olursun.Senin yorumunu beğenen 4 kişiye de aynılarını söylüyorum.Sizler daha o saydığın oyunları ve başka oyunları da oynamaya çalışırken ben neler yapıyordum.Buralardan rahat konuşun.Ağzı olan konuşuyor nasıl olsa.Serilerin , markaların hangi kategoride hangi sektörde olursa olsun eskilerini oynamış yada izlemiş , okumuş vb. kişilerin bir kısmı yeni ürünleri sevemezler.Bunun nedenlerinden biri bilişsel çelişkidir.Bilinçaltı ve onunla birlikte de oluşan ön yargı ve daha bir çok neden vardır.

IcyTea Lemon

15.10.2018 10:46:25

0
Battle royale sağolsun. Açıkcası developer olsam sadece BR oyunu yapardım şu saatten sonra. Yok hikaye yaz yok onu yap bunu yap çok gereksiz. Yap sağlam bi BR keyfine bak. CoD BR ın cok tutması ise Pubg ye oranla cok daha kaliteli ve zevkli olması. Haliyle çoğu pubg oyuncusu cod a geçti. Duyduguma göre leaderboard geliyormuş cod a. Bu da oyunu daha competitive yapacak ve insanlar daha çok oynayacak. Güle güle pubg o7

alican88

15.10.2018 10:14:21

+3
Sahsen oyunu begenmedim..su uzay vari silahlardan ne zevk aliyorlar anlamadim..bo4 yapilmis olmak icin yapilmis asil amacinin pubg fornite tarzi battleroyale oldugunu dusunuyorum..Multiplayer olarak zaten grafikler ps3 yada x360 tan hallice kaplama vs hak getire..ww2 ile kiyaslamayacam bile..haritalari tum black ops oyunlarindan alip hafiften makyajlamislar ugrasmamislar bile resmen dejavu oldum..yeni 1-2 haritaya denk geldim karli vs ondada basit ve cok kucuk..codda haritalar kucuktur ama oyun bu kadar hizli olunca iyice sikinti oluyor spawn sistemi hiza yetisemediginden midir nedir evlere senlik zaten..eskiden dominationda alirdin verirdin tekrar alirdin bir savas soz konusu iken bu oyunda ilk kim alirsa onda kaliyor okadar hizli ki yatmaya firsat bile bulamiyorsun..kill confirmed takiliyorum en azindan o biraz daha oynanabilir durumda..nerde mw bo1 nerde bu tarz cod adi altinda enteresan bir oyun..

Guest-AEF248198

15.10.2018 10:00:46

0

BSC Misafiri

15.10.2018 09:13:48

0
Battlefield ikinci dünya temalı olmasaydı cod bu kadar satamazdı

Watton1

15.10.2018 09:02:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Digital Deluxe 869 tl amma benena.</blockquote> Burada bile gelmişsin yine Ps'ye laf atmışsın.Her Ps ile az çok alakalı haberlerin altına bu tür yorumlar yazman gerçekten de ne kadar aciz ve basit biri olduğunu gösterir nitelikte.
PS'ye lafmı attınız başınıza büyük bir bela aldınız.

dracula502

15.10.2018 07:52:47

0
Fortnite ve bunu gibi çöpler için sistem toplayan sğırlar tanıyorum be yazıkki ve call of duty gelince ismini yıllar önce değiştirdim ben çöp of duty

rambocuk

15.10.2018 07:50:36

0
ne pupg yi nede fornite yi sevememiştim ama cod battleroyal gerçekten inanılmaz keyifli, çok fazla rekor kıracak piyasada ne bf ne pupg battleroyali okunmayacak eğer iyi haritalarla desteklenirse

Life Is

15.10.2018 01:04:35

0
Yeni nesil Fortnite seviyor yapacak bir şey yok.

BSC Misafiri

15.10.2018 00:23:05

+5
Manhunt Three büyük ihtimal yaşın küçük olduğu için eski medal of honor ve codları oynanmamışsın oynasan böyle bir yorum yapmazdın.hikayesiz bir cod duysam hayatta inanmazdım.nerden nereye geldiği belli 7-14 yaş arasına artık hitap ediyor.

Hell-Riegel

15.10.2018 00:11:19

+1
En rezalet cod budur, dönüp mw serisini oynarım daha iyi veya b1'e devam ederim. Bildiğin velet oyunu, şu pabcici fortnaytçılar sektörden uzaklaşsa da adam gibi oyunlar görsek.

Manhunt Three

14.10.2018 23:48:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu kötü haber zaten cod u zaten bırakalı oluyor.belki bir gün döner diyordum.ama artık battle royal e de girdiler artık cod bitik.tamamen
Evet bak bitik hemde tamamen.Hey Allah'ım ya :D

Queen Hentai

14.10.2018 23:43:29

0

Manhunt Three

14.10.2018 23:40:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Thanossss ne zaman çok iyi bir çıkış yapmıyorki :D herzaman olan birşey bu her cod en az 15 milyon satış yapmıştır.
20 milyonu geçiyor hep.

***Leopard***

14.10.2018 23:40:25

+3
Grafik takıntım yok , aksine ben de grafiğe takılan , bu yüzden bu oyun oynanmaz ya diyenlere gıcığım. Yalnız sen burada gram kasma yok , frame düşüşü yok diyorsun ki bu da direktman görsellik anlamında neler sunduğuna bağlı. Bu görsellikle de kasarsa yuh diyorum ben , bunun nesi yanlış? Senin durum CoD2 oynayıp kasmıyor diye sevinmekle eşdeğer. Burada bir optimizasyon başarısı yok , tam tersine iki nesil öncesinin kalitesini sunmak ve buna sevinilmesi var.

Manhunt Three

14.10.2018 23:39:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 Bunlar salak galiba sırf battle royale var diye satışları tavan yapmış yazık oyun zaten içerik olarak cimri bide season pass var üstüne senaryo yok ne diyim ben türkiyede fiyatına girmiyorum bile.
İçerik anlamında cimri mi ? Güldürmeyi kesin artık.

BSC Misafiri

14.10.2018 23:38:31

0
Bu kötü haber zaten cod u zaten bırakalı oluyor.belki bir gün döner diyordum.ama artık battle royal e de girdiler artık cod bitik.tamamen

Thanossss

14.10.2018 23:36:55

0
ne zaman çok iyi bir çıkış yapmıyorki :D herzaman olan birşey bu her cod en az 15 milyon satış yapmıştır.

Fearless_tr

14.10.2018 23:35:40

+1
Black out modu inanilmaz derecede eglenceli kesinlikle tavsiye ederim

Queen Hentai

14.10.2018 23:34:51

+1
Zorla mı oynatıyorlar oyunu. Beğenmiyorsan yallah başka oyunlara grafik takıntılı.

***Leopard***

14.10.2018 23:30:51

+4
https://www.computerbase.de/2018-10/cod-black-ops-4-battle-royale-benchmark/2/#abschnitt_mit_8_gb_auf_der_sicheren_seite_fuer__meist__durchschnittliche_texturen Bu grafiklerle kasmasın bir zahmet. Hala idTech3'ten devşirme yamalı bohça motoru kullanıyorlar.

RealArek

14.10.2018 23:15:56

+4
Bunlar salak galiba sırf battle royale var diye satışları tavan yapmış yazık oyun zaten içerik olarak cimri bide season pass var üstüne senaryo yok ne diyim ben türkiyede fiyatına girmiyorum bile.

Queen Hentai

14.10.2018 22:58:55

+1
Gerçekten çok iyi bir deneyim sunuyor. Ultra ayarlar da bile kasma yok. Grafik ve oynanış çok iyi, frame rate düşmesi de yok.

Guest-AEF248198

14.10.2018 22:56:29

+2
Digital Deluxe 869 tl amma benena.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız