Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty, Birkaç Yıl Daha PlayStation Konsollarında Kalıyor

 
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, The Verge'e yaptığı bir açıklamada, Microsoft olarak Ocak ayında Sony ile bir anlaşma imzaladıklarını belirtti (Bu süreçte PlayStation başkanı Jim Ryan'a yazılı bir bildiri gönderildiği belirtiliyor). Anlaşmaya göre Microsoft, Call of Duty'yi birkaç yıl daha PlayStation konsollarında tutacak.
 
Spencer, konu hakkında şunları söyledi: "Ocak ayında Sony'ye, mevcut sözleşmenin ötesinde bir teklif daha sunduk ve aramızda anlaşmaya vardık. Bu kapsamda en az birkaç yıl daha Call of Duty'yi PlayStation konsollarında tutma garantisi elde ettik."
 
Kesin yıl sayısı belli olmamasına rağmen Sony'nin Call of Duty için pazarlama anlaşmasının 2024'te sona ereceği ve "birkaç yıl" cümlesinin de muhtemelen 3 veya daha fazlasına denk geleceği bildiriliyor.
 
Öte yandan geldiğimiz noktada Sony'nin PS5 konsollarına yaptığı zamdan sonra Microsoft, Xbox Series X/S konsollarına herhangi bir zam yapılmayacağı belirtti. Video Games Chronicle'a konuşan bir Microsoft sözcüsü, Xbox Series X/S'e fiyat artışının planlanmadığını bildirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz yazılım microsoft uygulama
Strateji Oyunu Men of War II Ertelendi Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, Switch için Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2022 15:03:48

0
Zaten anlaşma var, adamlar da satmak ister, playstation'da satması garipsenecek durum değil, garipsenecek ve zor durumda bırakacak durum hem Xbox'ta hem de pc gamepass üzerinden ilk gün COD vermesi olur, 60 milyar dolar üstü para veriyorsun ama en iyi gelirin playsation üzerinden olacak...

dikiştutmazsabri

5.9.2022 12:51:28

0
Microsoft enayimi 60milyar dolar para verdi

rambocuk

5.9.2022 09:48:49

0
En çok ps de satıyor seve seve kalacak bir kaç yıl değil xbox konsolu ps den daha fazla satip oyun da ps den daha fazla satana kadar o da imkansız gibi bir şey

Metal-Gear

4.9.2022 20:03:57

+5
Xbox'da bedavaya dağıtılırken PS sayesine birkaç yıl daha oyunun satışı yapılmaya devam edecek. Yani biz bedavaya verelim parası sizden çıksın gibi bir şeydir belki?

BSC Misafiri

4.9.2022 17:38:30

+1
Birkaç yıla 5 yıl olmuş oluyor konsollar çıkalı, Nerdeyse nesil bitiyor..Bu nesildede kazanan Sony olacak anlaşılan..

BSC Misafiri

4.9.2022 16:25:55

0
Aga gerçekden anlamıyorum ya rekabet kurulunun onaylaması için yapmadıkları şirinlik kalmadı. Adamlar orda bayern munihin bundesliga daki rakiplerinin en iyi oyuncularını alıması gibi xbox özel oyunu yapan imsoniac la bungie yi alıyolar. Fromsoftware ın bi kısmını satın alıyolar özel oyunun mucidi sony. Hala tutturmuşlar bi call of duty var activisionu almayın diyor. Eğer xbox bir gün sony i veya nintendoyunsatın alırsa tekelleşme olur. oyun şirketlerini alırsa değil

Jack Rabbit Slims

4.9.2022 15:11:53

0
quote:

Spencer, konu hakkında şunları söyledi: "Ocak ayında Sony'ye, mevcut sözleşmenin ötesinde bir teklif daha sunduk ve aramızda anlaşmaya vardık. Bu kapsamda en az birkaç yıl daha Call of Duty'yi PlayStation konsollarında tutma garantisi elde ettik."
Burada bir kazanım elde eden Microsoft mu ki Spencer CoD’u PS konsollarında tutma garantisi elde ettik diyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız