Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty, Avustralya Yangını için 1.6 Milyon Dolar Bağışladı

 
 
Avustralya'daki yangın bildiğiniz gibi hala devam ediyor ve hayatını kaybeden hayvan sayısı 1 milyarın üzerinde. Yanan bölge ise gerçekten çok büyük. Geçtiğimiz haftalarda da bazı firmalar bu durum için yardımda bulunuyordu. Bunlardan biri de Call of Duty.
 
Ocak ayının başlarında Cal of Duty'nin son oyunu Call of Duty: Modern Warfare'e "Outback Relief" isimli bir DLC'nin tüm gelirinin Avustralya'ya bağışlanacağı açıklandı. Paket 31 Ocak'a kadar satın alınabiliyordu ve sürenin bitmesi ile ne kadar bağış toplandığı açıklandı. 
 
Oyuncuların satın alımı sonrasında bu paket, Activision'a 1.6 milyon dolar kazandırdı. Activision da bu gelirin tamamını Avustralya'ya bağışladı. 1.6 milyon dolar, 2.38 milyon Avustralya doları yapıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Days Gone 1.61 Güncellemesi Oyunun Dosya Boyutunu Azaltıyor Glass Masquerade 2: Illusions Bu Ay PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

BSC Misafiri

4.2.2020 17:43:12

+2
Ubisoft 30 bin dolar bağışlamıştı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız