Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'in Ses Efektlerine Yakından Bakın


     FPS türünün en bilinen yapımları arasında olan Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Advanced Warfare grafik ve animasyon gibi pek çok yönüyle iddialı bir yapım. Bildiğiniz gibi bu yapım için geçtiğimiz hafta oyunun motion-capture gibi teknolojilerine değinilen bir video yayınlanmıştı. Şimdi ise yayınlanan videoyla oyunun ses efektleri üzerine değiniliyor.
 
     Oyunun ses yönetmeni Don Veca, Call of Duty: Advanced Warfare'da yaratılan ses efektlerinin kendini tekrar etmediğini ve her ne kadar oyun gelecekte geçse de kullanılan ses efektlerinin gerçeğe uygun oluşunu belirtiyor. Oyunun ses efektlerine değinilen bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Bloodborne Gamescom Festivalinde Oynanabilir Olacak Ünlü Oyun Serilerinden Thief, Beyaz Perdeye Taşınıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

20.7.2014 11:47:48

0
yakından bakmadım yakından duydum

RushEpicsTR

9.7.2014 18:10:12

+1
EA işin suyunu çıkardı BBC2 ve BF3 teki atlamadan sonra diğer oyunlar tam tırttı. Activision'da millete poh pohlayıp giydriyor. Bakalım buda çöpmü olacak umarım olmaz çünki oynayacak düzgün oyun yok.

BSC Misafiri

9.7.2014 16:12:42

0
Crysis+Titanfall+Killzone'ı karıştırmışlar bir güzel ortaya bu CoD AW çıkmış, oyun çıkınca oynayıp görücez bakalım

Dexter M.

9.7.2014 15:12:53

0
Çöp

Master_Evil

9.7.2014 14:49:38

0
adamlar bizim ses efektimiz var diyo resmen

BSC Misafiri

9.7.2014 13:45:37

+1
Ghosts bile o grafiklerle yerlerde sürünüyordu performansı. Advanced Warfare bu üst düzey grafiklerle hiç oynanamaz artık herhalde. Zaten yeni tek şey grafikler sanırım. Geri kalan her şeyi Titanfall'dan araklamışlar..

BSC Misafiri

9.7.2014 13:43:45

0
Gene şişirmeye başladılar :D Video çekiminden bile belli sanki film çekmişler, hep bi artistlik var adamlarda :D

vipersix

9.7.2014 13:01:11

0
üst resimdeki adamı makarova benzettim

BSC Misafiri

9.7.2014 12:34:32

0
Ghosts çıkmadan önce de aynı tarz videolar yalanlar söylendi.Birde konsolda adanmış server yalanı attılardıki oyun çıkmadan önce,hala aklıma geldikçe sövüyorum activision denilen iki yüzlü firmaya.lagdan sağa sola dönemediğin bir oyundur ghosts.AW'in önsiparişleri çok düşük olduğu için daha çok tanıtım videosu koyacaklardır.

BSC Misafiri

9.7.2014 11:53:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: ankara

Aynı yalanlar Ghost sürümünde misliyle söylendi saçma sapan oyunla alakası olmayan Sinematikler. Firma okadar iddialı konuşmuştu ki gösterdiği yalan reklamlara haberlere kendileri bile inandı...


COD Advanced Warfare'ın E3'teki gameplay'ini izledin mi? COD Ghosts'un gameplay'inden MW3'le aynı olduğu belliydi ama bu oyunda gelişme olmadığını söylemek için kör olmak lazım. Grafiklere değinmeyeceğim zaten, adamlar milattan kalma id tech 3'le Battlefield'a rakip olabilecek grafikler yapmışlar. E3'ün en iyi grafikli shooterlar'ındandı kesinlikle. Sesler belki BF4 kadar iyi değil ama kötü olduğunu söylemek de haksızlık olur. Oynayış mekaniklerine gelince, exoskeleton eğer yeterli bir yenilik değilse piyasa da yenilikçi fps yoktur. İki kez zıplama, yanlara doğru kaykılma, düşüşü yavaşlatma gibi şeyler bana gayet yeterli geldi. Ha bazı arkadaşlar giysi Crysis'ten çakma diyecek ona da cevabımı vereyim.

https://www.youtube.com/watch?v=p2W23ysgWKI

Bu videoyu izleyin. Eğer gerçek hayatta olan bir şeyi oyuna aktarmak başka bir oyunun çakması olmaksa içinde cep telefonu olan tüm filmler Star Trek'in çakması. Gelecek temasını gelince. Bir kaç oyunu ve bir türlü COD beğenmeyen kitlenin verdiği tepkileri yazacağım.
COD MW: 2. Dünya Savaşı daha iyiydi, modern şavaş olmamış.
COD WAW: 2. Dünya Savaşı zaten yapmışlardı şimdi neden 2. Dünya Savaşı'na geri dönüyorlar?
COD MW3: 3 oyundur sıkıldık artık hep modern savaş.
COD BO2: Gelecek teması hiç olmamış.
COD Ghosts: Köpek dışında bir yenilik yok, gelecek teması daha iyiydi. (Ha bunda haksız da sayılmazlar.)
COD AW: Sıktı şu gelecek teması 2. Dünya Savaşı yapın.

COD'un sıkıntısı popüler olmak. Başka oyunların fanboyları bu oyunun kendi oynadıkları oyunlardan daha öok satmasını çekemiyor. Bir anlasalar herkes ne istiyorso onu oynarsa dünya daha güzel olacak. Oyuna IGN kaç puan vermiş, E3 ' te kaç ödül almış, kaç satmış, 60 fps 1080p olacakmıymış hiç önemli değil, önemli olan oyundan zevk almak. Ha zevk almıyorsanızda kendi zevk aldığınız oyunu oynayıp diğerlerine saygı duyun. Bu söylediklerim yanlızca sana değil, yanlış anlama. Tüm oyuncuların bunu bir düşünmesi lazım.
düşmeyi yavaşlatmak iki kere zıplamak yeniliklerini cod mu getirmiş acaba yoksa titanfall mı ? codun sorunu popüler olması değil. hiçbir oyun gta kadar popüler değil ama adamlar öyle bir oyun çıkarıyorki herkes memnun kalıyor. cod ta istese yapar ama adamlar birşeylerden çekiniyor olabilirler. cod 1 cod 2 mw1 mw2 gerisi boş. bu dört oyundan sonra seri gelişmedi aksine bu 4 oyunun çıtasının yarısına çıkabilen bir oyunları bile yok. oyunun hangi zaman diliminde geçtiğinin de bir önemi yok. codun sorunu sürekli gelcek teması işlemesi falan değil sorun savaş hissiyatının verilemiyor oluşu. Dünaydaki hangi insana sorarsan sor savaş denince tüyler ürperir savaş gerilim ve korkudur ve savaşlar genelde sessiz geçer gizlilik olayı vardır vs.. cod ise olayo sadce ve sadece kahramanlık üzerindne anlatıyor bu yüzden ilk oyunlarını oynamış şu anda genç dönemde olan oyun kitlesi oyunu eleştirirken çocuk kitle ayıla bayıla oynuyor. sorun nesillere hitap etme şeklinden kaynaklanıyor..

BSC Misafiri

9.7.2014 11:13:27

-2
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Aynı yalanlar Ghost sürümünde misliyle söylendi saçma sapan oyunla alakası olmayan Sinematikler. Firma okadar iddialı konuşmuştu ki gösterdiği yalan reklamlara haberlere kendileri bile inandı...
COD Advanced Warfare'ın E3'teki gameplay'ini izledin mi? COD Ghosts'un gameplay'inden MW3'le aynı olduğu belliydi ama bu oyunda gelişme olmadığını söylemek için kör olmak lazım. Grafiklere değinmeyeceğim zaten, adamlar milattan kalma id tech 3'le Battlefield'a rakip olabilecek grafikler yapmışlar. E3'ün en iyi grafikli shooterlar'ındandı kesinlikle. Sesler belki BF4 kadar iyi değil ama kötü olduğunu söylemek de haksızlık olur. Oynayış mekaniklerine gelince, exoskeleton eğer yeterli bir yenilik değilse piyasa da yenilikçi fps yoktur. İki kez zıplama, yanlara doğru kaykılma, düşüşü yavaşlatma gibi şeyler bana gayet yeterli geldi. Ha bazı arkadaşlar giysi Crysis'ten çakma diyecek ona da cevabımı vereyim. https://www.youtube.com/watch?v=p2W23ysgWKI Bu videoyu izleyin. Eğer gerçek hayatta olan bir şeyi oyuna aktarmak başka bir oyunun çakması olmaksa içinde cep telefonu olan tüm filmler Star Trek'in çakması. Gelecek temasını gelince. Bir kaç oyunu ve bir türlü COD beğenmeyen kitlenin verdiği tepkileri yazacağım. COD MW: 2. Dünya Savaşı daha iyiydi, modern şavaş olmamış. COD WAW: 2. Dünya Savaşı zaten yapmışlardı şimdi neden 2. Dünya Savaşı'na geri dönüyorlar? COD MW3: 3 oyundur sıkıldık artık hep modern savaş. COD BO2: Gelecek teması hiç olmamış. COD Ghosts: Köpek dışında bir yenilik yok, gelecek teması daha iyiydi. (Ha bunda haksız da sayılmazlar.) COD AW: Sıktı şu gelecek teması 2. Dünya Savaşı yapın. COD'un sıkıntısı popüler olmak. Başka oyunların fanboyları bu oyunun kendi oynadıkları oyunlardan daha öok satmasını çekemiyor. Bir anlasalar herkes ne istiyorso onu oynarsa dünya daha güzel olacak. Oyuna IGN kaç puan vermiş, E3 ' te kaç ödül almış, kaç satmış, 60 fps 1080p olacakmıymış hiç önemli değil, önemli olan oyundan zevk almak. Ha zevk almıyorsanızda kendi zevk aldığınız oyunu oynayıp diğerlerine saygı duyun. Bu söylediklerim yanlızca sana değil, yanlış anlama. Tüm oyuncuların bunu bir düşünmesi lazım.

BSC Misafiri

9.7.2014 11:13:25

0
gram etkilenmedim

Kreuger

9.7.2014 10:00:58

0
yalan gercek her neyse alip oynayacagim baska alternatifi yok

BSC Misafiri

9.7.2014 09:53:40

0
şu cod yapımcılarını sustursunlar her videoda yapımcıların müthiş bir özgüveni ve sanki o işi kendileri bulmuşçasına hava var böyle videolarda havanız 1500 ama iş oyunun çıkışına geldiğinde tırt

bocekgrafik

9.7.2014 09:02:13

+1
Ghost felaketinden sonra bir daha zor. Önce bi çıksın oyun. Millet bir süre oynayıp beğensin. Çok beğenilirse alırım, yoksa almam.

legendwarior3

9.7.2014 09:01:36

0
bence bu oyunda bir değişiklikler olacak ,yapmak zorundalar! black ops:zombies modern warfare:special ops ghost:extinction Advanced Warfare :.? multiplayer ve coop bölümleri nasıl olacak acaba?

ankara

9.7.2014 08:59:18

0
Aynı yalanlar Ghost sürümünde misliyle söylendi saçma sapan oyunla alakası olmayan Sinematikler. Firma okadar iddialı konuşmuştu ki gösterdiği yalan reklamlara haberlere kendileri bile inandı...

OldGamers86

9.7.2014 08:47:33

+1
Yürü be.

Sherlock69

9.7.2014 08:19:45

0
TLOU Remastered görüntüleri sızmış haber geçerseniz iyi olur oyun harika görünüyor http://www.psu.com/a023968/The-Last-of-Us-Remastered-looks-gorgeous-on-PS4---1080p-screenshots-leaked

gfbilkerk

9.7.2014 04:53:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Video yeni yayinlandi nasi bayaa oldu ya
baya dediğim 8 9 saat akşam saatlerinde cod un face hesabında görmüştüm

BSC Misafiri

9.7.2014 04:42:19

0
Video yeni yayinlandi nasi bayaa oldu ya

gfbilkerk

9.7.2014 03:14:26

0
bu video yayınlanalı baya oldu çok hızlısınız be bsc

BSC Misafiri

9.7.2014 03:09:22

0
Titanfall ve Crysisteki seslere yakın ses efektleri olucakmışşşş

tazev123

9.7.2014 02:58:43

0
pat pat pat dışın dışın seni yanki al sana ses (eksileyin ulen bizanslılar)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız