Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty 7'den Vietnam Sesleri Geliyor

 
 
Call of Duty 7 çalışmalarına tam gaz devam eden Treyarch'ın hangi konuyu veya hangi savaşı benimseyeceği merak konusu oluyor haliyle... Bu konuda az çok yapılan tahminler oyunun Vietnam savaşıyla ilgili olacağıydı. Görünüşe göre bu tahminler tutuyor.
 
Amerikalı bir casting şirketinin Call of Duty 7 seslendirme çalışmaları için çıkardığı isimlere bakıldığında bu kişilerin Vietnam'lı bir grubu canlandıracakları ortaya çıkıyor. Böylelikle oyunun Vietnam savaşını konu edineceği fikirleri daha da sağlamlaşıyor.
 
Listeye bakıldığında oyunda 4 ana karakter olacağı görülüyor.Bu karakterler şöyle tanımlanıyor; İlki Barnes, "2. dünya savaşının vatansever gazisi, herhangi bir durum ve sounda çabucak düşünüp karar veren tam bir lider", Joseph Lewis, "fiziksel olarak çok iyi" diye tabir edilen 20'li yaşlarda siyahi bir adam; Jason Hudson, 30'lu yaşlarda ve "15 yılı aşkın ordu tecrübesi, harika bir taktisyen ve görev koordinatörü"; ve son olarak Kristina Ivanova, Rusya doğumlu yakın dövüş uzmanı ve CIA görevlisi, dondurucu derecede soğukkanlılığıyla tanınıyor.
 
Activision bu sene sonunda yeni bir Treyarch oyununun geleceğinden bahsetmesine rağmen bu yeni bir bilgi katmamayı tercih ediyor. Activision'dan hala yeni Call of Duty hakkında bilgiler duyurması bekleniyor, yoksa bir şeyler öğrenmek için dedektifçilik yapmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor.
 
Seslendirmeleri yapacak kişilerin daha detaylı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.


Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty 5 activision treyarch xbox360 ps3 wii ds pc
Sonic & Sega All-Stars Racing Wii Oyuniçi Videosu Civilization 5 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2010 19:25:09

0
Cod World At War Da Zombie Mod Disinda Hiç Bisiyi Sevmedim Açikcası Bence Vietnamdan Da Çok Bisiy Beklenmez

AgLoTr_

21.2.2010 10:46:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71 treyarchdan nefret ediyorum zaten kalitesiz berbat oyunlar yapıyor cod waw da onlardan biriydi en güzel tarafı zombi moduydu bide 2. dünya savaşı vietnam gibi oyunlar yapıyor..
...Zombi mod müthişti ya hala bizim arkadşlarla gidip oynarız zaten kaç ay oldu... ama waw ın diğer bölümlerinide okadar kötülememek lazım onlarda oldukça zevkli grafiklerde fena değildi...

nty35

20.2.2010 12:02:40

0
Cod world at war'a kötü müydü?? 2. dünya savaşı atmosferini en güzel yaşatan oyundu... Ayrıca zombie modu da zaten ayrı bir oyun gibiydi. Senaryo modu bittikten sonra 2-3 ay arkaşadaşlarla falan hep onu oynadık ki hala ara sıra girer oynarız... Vietnam oyunu da güzel olur diye düşünüyorum

Tenth Doctor

20.2.2010 02:20:41

0
5 demek istedim

Tenth Doctor

19.2.2010 20:53:28

0
call of duty 6 gayet güzeldi hele grafikleri mükemmeldi

BSC Misafiri

19.2.2010 20:50:39

0
Captain Price'nin olmasını isterim

Guest-0245653D0

19.2.2010 19:00:48

0
treyarchdan nefret ediyorum zaten kalitesiz berbat oyunlar yapıyor cod waw da onlardan biriydi en güzel tarafı zombi moduydu bide 2. dünya savaşı vietnam gibi oyunlar yapıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız