Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Cthulhu için Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı

 
   Focus Home Interactive ile Cyanide Studio, RPG-soruşturma, psikolojik korku ve gizlilik türünde geliştirilen Call of Cthulhu için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu paylaşılan tanıtım videosunda ise Boston'daki Darkwater adasında gizemli bir ölümü araştıran ana karakterimiz Edward Pierce'ın deliliğin derinliklerine gömülmesi tasvir ediliyor. Ayrıca videoda bir takım Lovecraft temalarını içeren olaylar var. - "gördüğünüz şeyin gerçek mi, yoksa delilik belirtisi mi yoksa ikisi de olup olmadığından emin olmadığınız fikri"
 
   Call of Cthulhu 2017 yılı içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of cthulhu frogwares focus home interactive korku
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - Xbox One ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı Injustice 2 için Beta Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KerkenezKes

22.1.2017 19:01:26

0
böyle bir oyun yokmuydu zaten gameplayleri var heryerde ayrıca leş bir oyuna benziyordu eksik biliyosam düzeltin

emiLL

21.1.2017 18:23:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Call of Duty'yi yapan şirket mi yapıyor? Call of Duty ve battlefield varken ne gerek var buna?
Harbiden ya her sene call of duty çıkıyordu bu sene isim değiştirmişler saçma sapan hareketler

GT_55

20.1.2017 19:44:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Call of Duty'yi yapan şirket mi yapıyor? Call of Duty ve battlefield varken ne gerek var buna?
Aynen katılıyorum.

2K

20.1.2017 19:19:53

+1
Umarım H. P. Lovecraft'a yakışır bir oyun olur. Genelde günümüzde korku oyunlarının çoğu önümüze bir anda yaratık çıkarma taktiği dışında bir şey kullanmıyor. Jump Scare yapıyor siz doğal olarak korkuyor, zıplıyorsunuz ve 'aa korku oyunu oluyor'. Yolda yürürken de önünüze adam çıkıp 'böö' yapsa yine aynı duyguyu yaşarsınız. Eskiden popüler olan herkesin paylaştığı ufak bir oyun oynarken çıkan bağıran kadın tarzı oyunlar en büyük korku oyunları o zaman. Lovecraft'ın eserlerinde zaten roman oldukları için okurken öyle zıplama, korkma olmuyor ama kitabı kapatıp konuyu düşündüğünüz zaman sizi korkutmayı başarıyor. Olan olaylar ve konu asıl korkutucu olan öyle çıkan, bağıran yaratıklar değil. Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth başarılı bir oyundu, sonuna kadar aksiyondu fakat karakterin delirmesi, bulduğunuz yazılar, konu yine size korkutmayı başarıyordu. Bu oyun hakkında pek bilgim yok fakat öyle elimize silah alıp, yaratık vuracağız gibi durmuyor. Umarım daha başarılı bir oyun olur da zamanında yapmaya başlanan ama iptal edilen Horror on the Orient Express'in oyunu gibi oyunlarda gelir.

Eeltorm

20.1.2017 16:11:25

+1
Dark Corners of the Earth gibi olsun yeter.

BSC Misafiri

20.1.2017 03:22:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry Call of Duty'yi yapan şirket mi yapıyor? Call of Duty ve battlefield varken ne gerek var buna?
rly nigga

Guest-AEF248198

20.1.2017 01:50:20

+3
Oooooo geliyor geliyor....

Angel of the Lord

20.1.2017 01:10:07

+2
Umarım ciddi yorum değildir.

Guest-E87629FD5

20.1.2017 00:28:59

+2
Call of Duty'yi yapan şirket mi yapıyor? Call of Duty ve battlefield varken ne gerek var buna?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Cthulhu
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız