Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt Toplu Dava ile Karşı Karşıya Kalabilir

 
Son yılların en büyük merakla beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077'nin problemli çıkışı CD Projekt'e pahalıya patladı. Oyun PlayStation Store'da satıştan kaldırıldı. Konsollarda dijital ve fiziksel sürüm satışlarının hepsinin iade edilebileceği açıklandı. Şimdi de toplu dava ile karşı karşıya kalabilirler.
 
New York Times'ın haberine göre, Varşova'daki avukatlar ve yatırımcılar, şirkete karşı toplu dava açma hazırlığı içerisinde.
 
CD Projekt RED yatırımcılarından Mikolaj Orzechowski, bir avukatlık bürosu ile birlikte çalışarak Polonya ceza kanununun 286. maddesi ile ilişkili olan, finansal fayda sağlamak için yanlış tanıtım yapma, üzerinden toplu dava açmayı planladıklarını belirtti.
 
New York'lu şirket Wolf Haldenstein Adler Freeman & Herz LLP yayınladığı basın bülteninde, CD Projekt aleyhine muhtemel bir toplu dava araştırması yaptıklarını duyurdu ve zarara uğrayan yatırımcıları iletişime geçmeye çağırdı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Cyberpunk CDProjekt PC RPG
PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. Süper Hafta Sonu 2. Gün Karşılaşmaları Oynandı! Cyberpunk 2077 Kayıt Dosyası Belirli Bir Boyuta Ulaşınca Bozuluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmehcik_71

28.12.2020 04:08:47

0
Hadi inşallah. Yıllardır bi ton insan size bel bağlamıştı, sonu fiyasko oldu.

Antikaruh

21.12.2020 15:41:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Youtuberlar konuşmaz tabi beleşe aldılar özellikle jahrein denen adam hiç konuşmaz herif her oynadığında yüzündeki ifadesini oyundaki olmamışlarını anlayabiliyorsun ama adamda çıt yok beleşe aldı oyunu zaten bu heriften ayrı bir nefret ediyorum o ayrı bir mesele
Gerçekten Jahrein'in kanaati ile oyun mu alıyorsunuz ? :) Merakımdan sordum. Bırakın hocam böyle bir baltaya sap olamayıp kamera karşısında çocuk eğlendiren tipleri. Oyun patladıktan sonra herkes eleştirmeye başladı. Ki verdikleri yüksek puanları gizlemek için pek çok yayın organı ek yayınlar yaparak oyunu gömdü, ama bu gömmeyi de çoğunlukla konsollar üzerinden yaparak o verdikleri puanı haklı kılmaya çalıştılar. Eurogamer falan yerin dibine yolladı gerçi hakkını vereyim. Kısacası oyun basınının ne mal olduğunu öğrenmiş olduk böylece. Oyun zevkine güvenebildiğimiz 3-5 kişi kaldı. Kullanıcı incelemeleri baz olmalı. Ve bir oyun çıkışından en az 1-2 hafta önce incelenmiş puanı verilmiş olmalı. Adamlar PC kodunu yolladı yayıncılara, üzerine bugları eksi hanesine yazmayın, day 1 patchi ile çözdük dedi, GNexus'a falan "durun performans incelemesi yapmayın, çıkınca yapın" dediler. Öyle bir PR medya ağı kurdular ki, kendilerine olan güveni son damlasına kadar kullanarak bunu çıkış anında paraya dönüştürmek (potansiyel alıcıyı kaçırmamak) istediler. Ellerinde patladı. Her şeyleri yalan. Her şey ! Performans, day 1 patch, oyunun içeriği, konsol versiyonları, çıkarılmış içerikler, oyunun "türsüzlüğü" ... Her şey yalan ! Ve şimdi özür üstüne özür özür üstüne özür. Dibi boylamaları dileğim ile.

Yanfo

21.12.2020 09:46:05

+1
Oyunun dün itibariyle Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı 400K'nın üzerindeydi. Demekki PC'ciler memnun. Bekleneni bulamasam da ben de oyunun dünyasını beğendim ne yalan söyleyeyim. Konsol sahipleri için ise üzüldüm. Geliştiricilere ise daha çok üzüldüm. CEO, yönetim ve hissedarlar yüzünden şirketin geldiği duruma bak. İbretlik!

BSC Misafiri

21.12.2020 08:37:11

0
Youtuberlar konuşmaz tabi beleşe aldılar özellikle jahrein denen adam hiç konuşmaz herif her oynadığında yüzündeki ifadesini oyundaki olmamışlarını anlayabiliyorsun ama adamda çıt yok beleşe aldı oyunu zaten bu heriften ayrı bir nefret ediyorum o ayrı bir mesele

mehmetalpertr

21.12.2020 01:16:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Cyberpunk'a 100 puan gibi yüksek notlar veren oyun basınına karşı tüketiciyi bilinçli bir şekilde yanıltmak gibi kabahatlerden dava açılabilir mi acaba?
bildiğim kadarıyla bütün inceleme basınına ve editörlere sadece PC kodu gönderilmiş. Oyunun çıkış tarihine kadar hiçbirine Konsol versiyonuna ait kod verilmemişti. Sadece çıkışta konsol kodları gönderilmişti. Adamlar PC de incelemişler yani o puanları verirken.

DreH

21.12.2020 00:58:02

+3
Genc kardeslerimiz mi ? Oyunu oynayamayan veya eski nesil konsollarda diyor saka gibi rdr 2 god of war lou death stranding days gone spiderman got ve benzeri bircok oyun oynandi eski nesil konsollarda gayette insanlar keyif aldi.Oyunu oynamadigim gordugum seyler karsisinda oynamayada suan yeltenmiyecegim bir oyun .Ben isin cozulebilcek hatalarinda degilim acikcasi .Ben isin cok zor cozulebilecek hatalarindayim bunlardan bazilari mekaniksel sorunlar,derinligin sığlaştırılması,fps oyununun verdigi catisma hissi ve oyuncuya verdigi yarım yamalak tepki .Eee hadi bunlarida gectim verilen vaatlerin reklam yapmak icin kullanilip oyunda bunlarin cok cok az bir bolumunun yer almasi .Herseyi gectim biran once ciksinda oldu bittiye getirilmesi .Ben bunu oynayacak bir degerde gormuyorum suanda .Testerlar gormedimi gordu uyarmis bile olabilirler firmayi fakat bukadar da acgozlu olunmaz yani .Resmen oyun siyaseti yapilmis .Bu oyun gelistirilirken hesapta yeni konsollar yoktu tamamen o donemin konsollarina odaklandilar ve mevcut pclere.Olayi az cok tahmin ediyorum aslinda oyunun yarim oldugu biliyorlardi ve ellerinde erteleyecek bir koz yoktu yeni nesil konsollara uyumlu hale getiricez diyerekten genel bir isin icinden biraz daha siyiralim politikasi izlendi.Sonuc yinede toparlanamadi.Derler ya yutamiyacagin lokmayi cigneme diye aynen bu geldi baslarina.Yani sen burda kisilerin yasi ile oyun tecrubesini karsilastirman hata olur sen gelmisindir 35-40 yasina her oyunu oynadim dersin fakat 10 yasindaki cocuk gelir cocuklugundan oyun sektorune girmeyi kafasina koymustur senin butun deneyim tecrubelerini bu yol ugruna 5 yil icinde tamamlar gecer ne oldu tecrube esittir yas olmadi bu bircok seyde boyledir yani yillarini verip basaramadigin birseyi hicbir zorlanma yasamadan tikir tikir cozen insanlar basarabilirler.Birde sıfırdan yaratilmamis bir evren kitaplari kaynaklari mevcut onun harici ilham alinabilecek okadar guzel oyunlar ve filmler diziler varken tutupta bu noktada piskin piskin oyun sunmak buyuk ayıp

BSC Misafiri

21.12.2020 00:02:06

+1
Oyunu oynayamayan veya eski nesil konsol sebebiyle 10 fps oynamaya çalışan genç kardeşlerimiz doluşmuş tüm Cyberpunk 2077 konuları...

DreH

20.12.2020 22:45:47

+4
Ben sahsen basta boyle atip atip tutucam daha sonrda bu vaatlerimin hicbirini yerine getiremicem insan icine cikmama yemini ederim utancimdan.7 yıl bekledim 7 yıl ve oyunu almadım bile uzuldum kalbim kırıldı .Manevi dava bile acılsa yeridir manitam kandirmiscasina icime oturdu

BSC Misafiri

20.12.2020 22:27:15

+2
Türkçe desteğinden mütevellit kötü tutum sergilemekten veri duruyorum. Fakat gerçekten yazık ettiler kendilerine. Bu hayal kırıklığı kolay tamir edilemez.

***Respect***

20.12.2020 22:04:13

+2
GTA 4 bile her açıdan Cyberpunk'ı katlar.

erhanagir

20.12.2020 21:54:09

+2
Ya altı üstü bir oyun oyunu savunanlar ve savunmayanlar olarak neden dijital bir meydan savaşı veriyorsunuz burada anlamış değilim :) Problemli çıkmış bir oyun yamayla düzeltirler herhalde bu kadar memleket meselesi yapmaya gerek yok kanımca. Kırmayın kalplerinizi.

BSC Misafiri

20.12.2020 20:38:53

0
Tabi canım Youtuberlar için güzel bir oyun..

BSC Misafiri

20.12.2020 19:15:14

+2
Dikkat edin YouTuberlar hiç konuşmuyor nedense beleş aldılar

Lord Melkor

20.12.2020 17:58:28

+1
Bildiğim kadarıyla sadece pc için kod gönderildi. Kimse ps4 üzerinde oynayarak incelemedi

Jack Rabbit Slims

20.12.2020 17:28:39

+4
OYUNU DAHA OYNAMADAN 70 puan verene sövüyordu buradaki ve internetteki genel koyun süresi. Oynamadığı oyuna nasıl 70 gibi düşük bir puan verirler, bu oyun en az 90'lık oyun falan diyorlardı. Bakın bu artık akıl tutulmasından da öte bir şey, adamlar daha menüsünü görmediği oyunun fanboyu olabiliyor. Bu biatçı tipler resmen insanlıktan umudunu kesmesine sebep oluyor insanın. Şimdi de yüksek verenlere tepki gösteriliyor, gerçekten garip. Yorumum alıntıladığım kişiye özel değil, genel bir yorumdur. Alıntıladığım üstüne alınmasın.

Boone

20.12.2020 17:18:40

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog <b><i>"Oyuncuların yanında olan,birebir samimi olan bir firmanın" - "Cd projekt red standart oyun haricindeki her şeyi ücretsiz kullanıma sunmalarıyla"</i></b> Güldürdün <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> samimi olan mı? açık açık yalan konuşan bir firma. Hikaye DLC lerini ücretsiz mi verdi?<b> Blood &amp; wine ücretsiz mi verildi? Hears of Stone ücretsiz mi verildi? </b> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> Sağlam boş konuşmuşsun.
Bu son olayda fark ettik ki oyun dünyasındaki en zehirli kitle CDPR fanboyları. Hayatımda bu kadar kör bir kitle görmedim.

SOLID SNAKE

20.12.2020 16:21:16

+4
"Oyuncuların yanında olan,birebir samimi olan bir firmanın" - "Cd projekt red standart oyun haricindeki her şeyi ücretsiz kullanıma sunmalarıyla" Güldürdün samimi olan mı? açık açık yalan konuşan bir firma. Hikaye DLC lerini ücretsiz mi verdi? Blood & wine ücretsiz mi verildi? Hears of Stone ücretsiz mi verildi? Sağlam boş konuşmuşsun.

GorkemM1903

20.12.2020 15:40:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Dr. X Çok abartıldı bu konu ücret iadesi yapıyorlar daha ne yapsınlar harekiri mi yapsınlar. İyi ya da kötü sektörden başarılı işler yapmış bir firmanın yok olması hiç bir oyuncuya fayda sağlamaz
Iade yapiyorlar daha ne yapsinlar ne demek kardesim arastirmaniz da mi yok sizin. Bu sirkete yatirim yapan insanlar var. Guvenen insanlar var, adamlar oyunculari degil yatirimcilarida kandirdi bunlarin zarari nasil karsilanacak?

BSC Misafiri

20.12.2020 14:49:57

0
Ubisoft'un dava dosyası baya kabarık anlaşılan :D :D Downgrade ve bugların kralı bugisoft :D :D

BSC Misafiri

20.12.2020 14:25:48

+3
En iyi rpg'yi yaptık, şöyle yaptık, böyle yaptık diye salladıkları palavraların bir cezası olmalıydı. Far cry yapmaya çalışmış ama becerememişler. Far Cry bu oyundan 100 kat daha iyi.

reddeath

20.12.2020 13:32:30

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Boone <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Firoles Bu oyunu başka bir kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..</blockquote> Dünyanın yaşamasını sadece grafiklerle olduğunu sanan arkadaşım. Seni şu iki video ile baş başa bırakayım. <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM">https://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1IPRjzrHvak">https://www.youtube.com/watch?v=1IPRjzrHvak</a>
hala savunuyorlar şu haşlak oyunu.

BSC Misafiri

20.12.2020 13:30:42

0
Kılıç dövüşü kötü diyerek balon diyen oyun sorunsuz çıksa eksiklerine rağmen bu senenin en iyi olurdu belki.

BSC Misafiri

20.12.2020 13:30:34

+6
Cyberpunk'a 100 puan gibi yüksek notlar veren oyun basınına karşı tüketiciyi bilinçli bir şekilde yanıltmak gibi kabahatlerden dava açılabilir mi acaba?

BSC Misafiri

20.12.2020 13:30:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Dr. X Çok abartıldı bu konu ücret iadesi yapıyorlar daha ne yapsınlar harekiri mi yapsınlar. İyi ya da kötü sektörden başarılı işler yapmış bir firmanın yok olması hiç bir oyuncuya fayda sağlamaz
Ben bir tek çalışanların işsiz kalmaması ile ilgileniyorum yoksa şirket açık açık sattığı ürün ile ilgili yalan söyledi yani olay ciddi. Ücret iadesi yapılıyor çünkü iş çok büyüdü yoksa siz sanıyor musunuz yapacaklardı. Adamlar kendi ürünlerini bal gibi biliyordu ve buna karşın sattılar.

BSC Misafiri

20.12.2020 13:30:22

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Boone
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Bu oyunu başka bir kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..
Dünyanın yaşamasını sadece grafiklerle olduğunu sanan arkadaşım. Seni şu iki video ile baş başa bırakayım. https://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM https://www.youtube.com/watch?v=1IPRjzrHvak
GTA örneği fazla bile, birçok başka eski oyunda daha düzgün npc tepkileri var. Cyberpunk dışarıdan bakınca grafiklerinden dolayı tablo gibi pc'de zaten ne atmosfer be diyenlerin yanılgıları bu ama içine girince ne kadar yapay olduğunu hemen anlıyorsunuz. Şu oyunun herşeyini savunursun anlarım ama açık dünya işleyişi grafikleri haricinde berbat bunu kabul etmek lazım.

BekirTemel

20.12.2020 13:19:34

0
Şimdiden davayı kaybettiler bile

Boone

20.12.2020 13:00:21

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Bu oyunu başka bir kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..
Dünyanın yaşamasını sadece grafiklerle olduğunu sanan arkadaşım. Seni şu iki video ile baş başa bırakayım. https://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM https://www.youtube.com/watch?v=1IPRjzrHvak

elLbufFer

20.12.2020 13:00:10

+3
Şirket batmazsa bu işin içinden çok daha büyümüş bir şekilde ayrılacak . yazıyorum buraya.

Fenrir00

20.12.2020 12:59:37

0
İki hafta önce kendi youtube kanallarında playstation gameplay paylaştılar. Tabi oyun ps'de hiç gösterdikleri gibi değil. Kandırdılar yani.

Firoles

20.12.2020 12:44:02

+2
Bu oyunu başka bir kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..

gfblugano35

20.12.2020 12:25:25

+4
Neden bir insan bir oyuna ön sipariş verir hiç bir zaman anlamadım. Örneğin Fm ön sipariş verdiğinde erken erişim sunuyor, bunu anlarım. Çıkış günü alabileceğim bir oyunu neden ön sipariş vereyim? Ne olduğu belli olmayan bir oyun bu. Patlayacağı o kadar belliydi ki.. şişirdilerde şişirdiler en sonunda ağır patladı. Ön sipariş verenlere de geçmiş olsun. Resmen dolandırıldılar.

Arthur_Morgan

20.12.2020 12:21:40

+1
oyunu steamde 6 saat oynamama ragmen iadeyi kabul ettiler ben de iade ettim oyunu. Iade etmek isteyenler steam destege ticket atsin 2 gunde cevaplayip iadeyi yaptilar.

Boone

20.12.2020 12:08:28

+5
Nasılsa ücret iadesi yapılıyor diye söylenen yalanları belki biz unutabiliriz ama yatırımcılar gözünün yaşına bakmaz. Ayrıca firmanın batmasını ben de istemiyorum ama bu konuda başlarının ağrıması gerekiyor. Belki bundan sonra oyunlarını daha düzgün satışa çıkartıp yalan haberlerle satış yapmaya çalışmazlar. Ha cilalı oyun çıkartamıyorlarsa da erken erişim olduğunu belirtecekler.

hey vitru

20.12.2020 12:02:15

+4
Xbox dijital oyununu iade ederek düşene bir tokat da ben vurdum ve daha da beter olmalarını isterim. Oyunda yer alan yapay zeka, oyunu sonuna kadar övenlerle aynı seviyede. Umarım kısa zaman içerisinde yok olur giderler.

Dr. X

20.12.2020 11:50:51

+1
Çok abartıldı bu konu ücret iadesi yapıyorlar daha ne yapsınlar harekiri mi yapsınlar. İyi ya da kötü sektörden başarılı işler yapmış bir firmanın yok olması hiç bir oyuncuya fayda sağlamaz

melek12345

20.12.2020 11:29:04

+8
BALON DEDİK BALON Ben ilk kılıç dövüş mekaniklerini gördüm ALLAAAH dedim balon kesin. 2020de böyle mekanik mi olurmuş dedim. AL SANA IHHHHHH. BALON

Yurtsever1453

20.12.2020 11:24:27

+3
Witcher 4 yapacaklarına bilmedikleri bir alana girdiler ve beter oldular. 2077 sizin neyinize? Grafikleri ve senaryoyu geliştirip Witcher 4 yapmaları lazımdı.

İdrak İstimlak

20.12.2020 11:19:32

+3
İade edilen oyunlarda Steam, MS ve Sony'nin değişen yuzdelerde aldıkları paylar var, bu firmalar yasal manada kendilerini muhakkak garantiye almıştır. Bu durumda CDPR bu paralardan dolayı eksi dahi çekebilir, üstüne bu davalardan büyük tazminat miktarları çıkarsa cidden kötü duruma düşeceklerdir, bu iş kapanmaya kadar varabilir. DRM karşısındaki duruşları, çıkarttıkları 4 oyundan, 3'ünün Türkçe olması nedeni ile sempati ile baktığımız bir firma idi, cidden kötü oldu...

IcyTea Lemon

20.12.2020 11:17:52

+12
Dava muhabetti oyuncularla ilgili degil, sirkete yatirim yapanlarla ilgili. Sirketin degeri artacak sandilar o kadar seyden sonra, deli gibi dususe gecti su an. Yatirimcilar buyuk zarara girdi bu sebeple dava aciliyor. Sadece oyunculari degil, onlar da kandirilmis oldu bir nevi.

Firoles

20.12.2020 10:56:53

+3
Bu kadarı abartı bence. İade alıyor adamlar daha ne yapsın?

BSC Misafiri

20.12.2020 10:49:25

+6
Burada bir art niyet seziyorum.Oyuncuların yanında olan,birebir samimi olan bir firmanın bu durumda olması bir oyunsever olarak beni üzüyor.Cd projekt red standart oyun haricindeki herşeyi ücretsiz kullanıma sunmalarıyla diğer geliştiricilere iyi yönde olmaları konusunda teşvik ediyor.Bu durum paragöz firmaların daha da kötü görünmesini sağladığı için kendilerine çeki düzen vermelerine etken oluyordu.Cd projekt red in şuan düşmüş olduğu durum,paragöz firmaları sevindiriyordur bu nedenle oyuncular Cd projekt red e sahip çıkmalıdır.Oyuncuların yanında olan bir firmaya bir borç olarak...

BSC Misafiri

20.12.2020 10:20:21

+6
ubisoft oyunlarına komple dava acılmalı watch dogs the division Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ne gösterdiler ne verdiler

yaratıc1KLAVYE

20.12.2020 09:55:26

0
Çok yazık ettiler kendilerine çok.

BSC Misafiri

20.12.2020 08:18:39

+6
176 saattir oynuyoru ve daha oyun bitmedi diye bir habere denk geldiğimden %100 eminim. itibarı yerle bir olmuş bir şirkettir artık benim gözümde.

BSC Misafiri

20.12.2020 08:08:38

+18
“finansal fayda sağlamak için yanlış tanıtım yapma” yalan değil. Boş vaatlerle insanları kandırdılar. Reklamdan başka bir şey yapmadılar. Açık açık uzun oynanışı göstermediler. Anca şov yaptılar. Oyuncuların da beklentisi doğal olarak yükseldi. Videolardaki vaatlerinin birçoğunu oyuna eklemediler. Oyun bug tarlası. Berbat bir yapay zeka var. İnsanlar resmen dalga geçiyor oyunla. Next gen RPG diye diye de 8 milyon kişiye oyunu yutturdular. Şimdi kendileri bile oyuna rpg diyemiyor. Ciddi bir potansiyelin içine nasıl edilir onu görmüş olduk. Beğenirsin/beğenmezsin beni ilgilendirmez ama hala bütün bu gerçekler ortadayken bu oyuna masterpiece muamelesi yapanları anlamıyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız