Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt Red İki Cyberpunk 2077 Projesi Üzerinde Daha Çalışıyor [Güncelleme]

 
Güncelleme: CD Projekt başkanı Adam Kicinsk birden fazla Cyberpunk 2077 projesi üzerinde çalışmadıklarını, beş geliştirici ekipten üçünün Cyberpunk 2077 üzerinde çalıştığını belirtti. Görünüşe göre Lehçe'den İngilizce'ye çevrilirken bir yanlışlık yapılmış.
 
Orijinal Haber: Cyberpunk 2077, CD Projekt Red'in bu evrende yarattığı ilk ve tek oyun olmayacak.

CD Projekt Red CEO'su Adam Kicinski, Polonyalı websitesi Bankier'a yaptığı açıklamada, toplamda üç adet Cyberpunk 2077 projesi üzerinde çalışıldığını doğruladı.

İlki zaten bildiğimiz birinci şahıs rol yapma oyunu. İkincisi Cyberpunk 2077 evreninde geçen çok oyunculu bağımsız bir spinoff . Üçüncüsü hakkında net bir bilgi yok sadece "bir sonraki büyük oyun" belirtilmiş. Belki ana oyunun devamı olabilir. Daha fazla bilgi açıklanmadı.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Nisan 2020'de çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 459,00 TL, Xbox Store'da 468,00 TL ve Steam'de 249,00 TL'den ön siparişe açıldı. Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı destekleyecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Netflix'in The Witcher Dizisinden İlk Fotoğraflar ve Poster Remedy Entertainment Alan Wake'in Yayıncılık Haklarını Geri Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız