Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

C&C 4 için Gizemli Bir Resim

 
Zaman zaman oyun sektöründe yeni bir oluşum başlar ve bu oluşuma hemen hemen tüm firmalar feragat eder. Mesela bir dönem gizemli bir geri sayım ile oyun duyurusu yapmak moda haline gelmişti ve çoğu firma da buna uymuştu.
 
Şimdiki haberimiz ise muhtemelen, her ne kadar daha önce örneklerine şahit olsakta son zamanda daha da artan bir uygulama ile alakalı. Özellikle Games Com 2009 fuarı ile birlikte oyun çizgi romanı uygulamalarına daha da fazla şahit olmaya başladık.
 
Şu an için kesin olmasa da bu uygulamaya son katılacak olan oyun Command & Conquer olacak gibi gözüküyor.
 
EA Games yayınladığı bir görüntü ile kafaları karıştırmayı başardı. Her ne çizim şekli ile bir çizgi roman havası bulunsa da bu kadar belirgin bir görüntüye rağmen çizgi roman duyurusunun yapılmaması kafaları karıştıran en büyük etken oldu.
 
Yayınlanan bu görüntüde dikkat çeken bir diğer nokta ise üst ekranda Asya kıtası benzeri bir yer, alt tarafta ise Tiberium tarafından yutulmuş büyük bir bina gözüküyor. Bu binanın da İngiltere'nin sembollerinden biri olan Westminster Sarayı olduğunu anlamak çok güç değil.

Bakalım ilerleyen dönemde EA Games bu görüntü ile ilgili nasıl bir açıklama yapacak. oyunun konusunu işleyen bir çizgi roman mı? yoksa apayrı bir proje mi olduğunu bize zaman gösterecek.
 
Ha unutmadan, buradan Multiplayer Beta incelemesine ulaşabileceğiniz oyunun Mart ayında raflardaki yerini alacağını da hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc ea games electronic arts
Film Afişleri Oyun Afişi Olursa Hayalinizdeki Oyuncu Odası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız