Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CATAN: Console Edition PS ve Xbox Konsolları için Duyuruldu

 
 
Dovetail Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için CATAN: Console Edition'ı duyurdu. Yeni sürüm 2023'te çıkış yapacak.
 
CATAN oyunu artık konsollara geliyor. Oyunda kaynaklar edinin, yeni stratejilerde ustalaşın ve yerleşimlerinize hayat getirin. Hem çevrimiçi hem de aynı yerdeki arkadaşlarınıza meydan okuyun veya akıllı ve dinamik yapay zekaya karşı oynayın.
 
Yerleşimlerinizi büyütüp daha da canlı hale getirin. Yüksek dağlardan cevherler toplayın, hareketli meralardan yün elde edin veya ormanlardan kereste toplayın. Her bir yeni oyun size farklı deneyimler sunacak. Değişken yapısı ile her oyun size çok farklı hissettirecek.
 
Artık bu oyunu yerel olarak 4 arkadaşınızla birlikte oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra stratejilerinizi dünyanın dört bir yanından diğer Katanyalılara karşı test ederken yoğun çok oyunculu oyunlara katılabilirsiniz.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu CATAN: Console Edition
One Piece Odyssey için Alabasta Adlı Fragman Yayınlandı Aktris Elle Fanning, Kojima Productions'ın Yeni Oyununda Yer Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız