Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie PS4 ve Xbox720 İçin Şimdiden Hazır

 
     Taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği gibi Bungie, HALO serisi ile oyun endüstrisinde unutulmaz bir esere imza attı. Microsoft'un Xbox markasını dünyaya tanıtmasına yardımcı olan en önemli yapım HALO serisi Reach'in ardından devam edecek olsa da, seriye hayat veren Bungie hem HALO hem de Microsoft ortaklığını Reach ile noktalıyor.
 
     Ne kadar ironik değil mi ? HALO evreninin en önemli gezegeninin düşüşüne tanıklık ederken, Microsoft'un en önemli partnerinin vedasını da bu şekilde izlemiş olacağız. Bilindiği gibi Activision ile aynı çatı altına girerek hepimizi şaşırtan Bungie'nin sıradaki planları neler ? Sorunun cevabı Bungie iletişim direktörü Brian Jarrard'da.
 
     CVG  sitesi ile yapmış olduğu röportajda yeni oyunları ve gelecek hakkında konuşan Bungie sözcüsü Jarrard, Activision dağıtımcılığında yayınlanacak olan yeni aksiyon serilerinin çoktan planlanıldığını, grafik motorunun geliştirildiğini ve tasarlanıldığını; yapımın yüksek ihtimalle sıradaki nesik konsollarda (PS4 ve Xbox720 ) kendini göstereceğini açıkladı;
 
" Yapımcılar yeni bir donanım jenerasyonunun üstesinden gelebilirler mi bilmiyorum ve geleceğin bir haritasını çıkardığınızda bu değişimin ne zaman gerçekleşeceği hakkında kesin bir kehanetim yok. Reach ardından Activision tarafından yayınlanacak olan sıradaki projemiz planlandı, motoru geliştirildi ve tasarımı bitti. Yapımımız birbirinden farklı donanım sistemleri için çıkmaya hazır olacak."
 
     Daha önce Bungie'nin, "Reach Xbox360'ın sınırlarını zorlayacak" yorumuna da değinen Jarrard, aynı konsolda olmasına karşın Halo 3 ve Halo: Reach arasında ki grafik farklılığını dile getirirken, Xbox360 için çok daha güçlü grafiklere sahip oyunların ileri ki dönemlerde karşımıza çıkacağına inandığını da söyledi.
 
     Halo 2'de mevcut bazı haritaların yeniden yapımlarını da göreceğimiz o harika multiplayer moduyla birlikte yaklaşan Reach çıkışı bizi heyecanlandırmaya devam ediyor.
 
 
 

 

 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 halo reach forge 2 forge 2.0 firefight modu versus firefight
Dead Rising'in Ücretsiz Filmi Yayınlandı CoD: Modern Warfare 2'nin Demosu Geç de Olsa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.8.2010 23:53:14

0
@emrahcey Myth,Marathon ve Halo'yu sayarım Bungie'den ancak aslında evet katılıyorum MS biraz kendine bağlı stüdyoların önünü tıkıyor..

emrahcey

5.8.2010 02:19:18

0
Aramızda Kaç kişi Bungie'nin yaptığı oyunları bir çırpıda sayabilir. Kopya çekmeden.... > Microsoft Bungie'nin ayağına resmen pranga takmıştır. O firmanın o kadar güzel projeleri vardı ki... > Umarım HALO yanında diğer eski projelerinide seri olarak Yeni sistemlerde sürdürür.

Xerias

5.8.2010 00:41:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: dodocan bir bakıyormuşuz bungie iw nin yerine geçmiş call of duty yapıyor :D
Tamam, oldu.

CaSsErDoDo

4.8.2010 23:58:03

0
bir bakıyormuşuz bungie iw nin yerine geçmiş call of duty yapıyor :D

On.E

4.8.2010 23:30:12

0
343 Industries Bungie'yi aratmaz onlarda yeni nesilde bir Halo 4 sunarlar bize..

Bernhard

4.8.2010 23:23:54

0
Halo serisi neyse ki devam edecek, yoksa çok üzülürdüm :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız