Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie: Halo Reach'e Desteğimiz Devam Edecek


 
     Halo serisi gerek konusu, gerekse de oynanış elementleri ile ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu herkese kanıtladı. Bu serinin yaratıcısı Bungie, bir süre önce Activision ile 10 yıllık bir ortalıklık anlaşması imzaladı. Yani Bungie artık Halo oyunu yapmayacak.
 
     Peki bu durumda Halo: Reach piyasaya çıktıktan sonra DLC'leri veya diğer güncellemeleri için kim çalışacak? Geliştirici firma hayranlarını hayal kırıklığına uğratma niyetinde değil.
 
     Bungie'den Brian Jarrard, Develop ile söyleşisinde "Microsoft hâlâ Halo IP'sine sahip. Fakat biz Reach piyasaya çıktıktan sonra desteğimize devam edeceğiz ve hitap ettiğimiz kitle ile harika bir ilişkimiz var, bu nedenle herşeyin yolunda gittiğine emin olmak istiyoruz."
 
    Peki Halo serisinin sonraki oyunlarını kim yapacak? Oyunun hayranlarının endişelenmesine gerek yok; çünkü Microsoft, Bungie ile olan anlaşmasının sonra ereceğini bildiğinden 343 Industries adlı bir stüdyo kurdu ve burada daha önce Halo serisinde çalışmış elemanların yanı sıra Metal Gear Solid 4 ve Brothers in Arms gibi oyunlarda çalışmış kişiler var. İşte bu stüdyo serinin geleceğini belirleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Brian Jarrard
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 - 8 Mayıs 2010) Armature Studio Yeni Eleman Arıyor

Wolfbastion

3.5.2010 22:17:36

0
Microsoft, Bungie ile olan anlaşmasının sonra ereceğini bildiğinden değil anlaşmasını bitirdiğinden açmıştı o stüdyoyu :) yani yeni bi olay veya ileri görüşlülük değil ms bungie ile bağını koparalı baya bi oluyo :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız