Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Macera Oyunu Biped'ın PC İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını META Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NExT Studios'un yaptığı bulmaca macera oyunu Biped'ın çıkış tarihi duyuruldu. Duyuruya göre oyun 27 Mart'ta Steam ve GOG üzerinden PC için yayınlanacak. 
 
2020'nin ikinci çeyreğinde ise oyunun PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacağı açıklandı. Oyun için yayınlanan son videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.  
 
İsimleri Aku ve Sila olan iki ayaklı bu küçük robotlar, yan yana yürüyecekler ve beraber eğlenceli bir yolculuğa çıkacaklar.
 
Biped beyninizi zorlayacak bir bulmaca macera oyunudur. Sizleri anlık olarak arkadaşınızla birbirinize bağlayacak ve birbirinizle iş birliği içerisinde olmanız gerekecek. Biped tek kişi ile oynanabilir olsa da, kendine has kontrol şeması ve karmaşık bulmacaları ile her yaşa hitap eden bir co-op deneyim sunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Biped bulmaca macera eğlence co-op oyun
Zombie Army 4: Dead War DLC'si ‘Mission 1: Terror Lab’ Çıktı Dead by Daylight: Chains of Hate İndirilebilir İçeriği Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Biped
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız