Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Sene Rock Band 4 Çıkmayacak

Rock Band, bir çok enstrüman desteğiyle son zamanların en iyi müzik oyunu olmayı başarmıştı.
 
    Sıradaki Rock Band'i bekliyorsanız, üzgünüm ama daha uzunca bir süre de bekleyeceksiniz gibi görünüyor. Harmonix'in yaptığı açıklamaya göre stüdyonun bu sene yeni bir Rock Band çıkarma gibi bir düşüncesi yok.
 
    Fakat, endişelenmeyin, yapımcı firmadan Chris Rigopulos'un Game Informer'a verdiği açıklamalara göre, stüdyo Rock Band 3'e yeni DLC'ler (indirilebilir içerik) ile destek verecek.
 
    Rigopulos ayrıca, Rock Band serisi için şimdiye dek 100 milyondan fazla şarkı indirildiğini ve DLC'lere olan desteğin önemini ön plana çıkardı. Ayrıca Mayıs ayı içerisinde Ozzy Ozbourne, Foo Fighters, Lady Gaga ve Peter Frampton'dan yeni parçaların çıkacağının sözünü de verdi.
 
   Harmonix böyle açıklamalar yapsa da bence bu sene yeni bir Rock Band düşünülmemesi Activision'ın yeni bir Guitar Hero yapımından vazgeçmesiyle alakalı diye düşünüyorum. Sizce?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gameinformer rock band 4 duyuru dlc dlc desteği yeni parçalar MTV Games Rock Band 3 EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii DS
BF 3 ve FIFA 12, Eurogamer Expo'ya Yetişecek THQ: Yeni UFC, Oyuncuların Aklını Başından Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız