Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Oyun Aktif Olmayan Oyuncuları Banlıyor: Lost Ark

 
Smilegate RPG tarafından geliştirilen ve Amazon Games tarafından geçtiğimiz yılın Şubat ayında yayınlanan devasa çok oyunculu rol yapma oyunu Lost Ark şu anda Steam'de olumsuz eleştiri bombardımanına tutuluyor. Geldiğimiz noktada bir hata sebebiyle bot oyuncuları temizlemek amacıyla yapılan işlemde aktif olmayan oyuncuların da oyundan banlandığı ortaya çıktı. Bu sorun sebebiyle oyun olumsuz eleştirilen odağı haline geldi ve hızla oyuncu kaybetmeye başladı.
 
Aktif olmayan oyuncular Steam'de banlı gözüküyor
 
 
 
Bot hesapların silinmesi amacıyla oluşturulan yazılımdan kaynaklı bir hata sebebiyle oyuna bir süre giriş yapmayan oyuncuların da banlandığı Lost Ark, oyuncuların sicillerini de bozuyor. Oyundaki bu yazılım, Steam'in hile önleme sistemine (Valve Anti Cheat) bağlı bir şekilde çalışıyor ve banlanan oyuncuların profillerinde hileci (kimilerinde VAC) olduklarına ve kurallara uymadığına dair bir etiket bulunuyor. Bunun yanı sıra aktif olmayan oyuncular oyundan kalıcı olarak uzaklaştırılıyor. 
 
Resmi bir açıklama ile bu sistem ile aslında bot hesapların banlanacağını belirten ekip, bu karışıklığı en yakın zamanda düzelteceğini belirtti. Bu esnada oyunu oynayan oyuncular Steam'de oyuna karşı olumsuz eleştiriler ve yorumlar yapmaya devam ediyor. Oyun şu anda son incelemeleri çoğunlukla olumsuz etiketine sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers MMO RPG Lost Ark Tripod Studios Aksiyon Diablo
Lies of P'nin Dövüş Sistemini Gösteren Oynanış Fragmanı Yayınlandı One Piece Odyssey İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.1.2023 13:48:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: bersauron Haberin içeriği yanlış. VAC ban değil oyun banı atılıyor. Oyun banı da VAC ban gibi profilinizde gözükür ancak tamamen ayrı ban çeşitidir.
Haber gayet doğru, Lost Ark'ın oyun sayfasından da gerçi bunu görebilirdin. Geliştirici ekip zaten konuyla ilgili açıklamada bulundu. Botlara karşı önlem almaya çalışan başarısız geliştirici ekip, yanlışlıkla insanlara inaktif kullanıcılara "VAC Ban" atmış durumda. İçeriğin yanlış olduğunu buyurup da hiç bir konuyu dahi okumamış, hiç bir içeriği incelememiş olmak gerçekten cahil özgüveninden başka bir şey değil...

BSC Misafiri

17.1.2023 13:48:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: bersauron Haberin içeriği yanlış. VAC ban değil oyun banı atılıyor. Oyun banı da VAC ban gibi profilinizde gözükür ancak tamamen ayrı ban çeşitidir.
Haberin içeriğinde vac ban atılıyor diye bir şey okumadım? Haberin içeriğinde ki yanlış nedir acaba?

xenferious

17.1.2023 07:49:10

0
Ne kadar saçma yahu. Belki adam hastanede yatıyor rahatsız bu mu yani. otur sıfır

bersauron

16.1.2023 16:31:40

0
Haberin içeriği yanlış. VAC ban değil oyun banı atılıyor. Oyun banı da VAC ban gibi profilinizde gözükür ancak tamamen ayrı ban çeşitidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Ark
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız